Στιγμές... Ματίας!

Ο Αργεντινός "killer" με την ευγκενική φυσιογνωμία, Ματίας Ιγκλέσιας είναι ο πολυτιμότερος ποδοσφαιριστής της σεζόν για τον Αστέρα Τρίπολης. Μέλος της "Best Team" της Superleague στο χώρο της μεσαίας γραμμής, είναι ο ποδοσφαιριστής απ' τον οποίο πέρασαν οι περισσότερες "ευθύνες" εντός αγωνιστικού χώρου και ανταπεξήλθε εξαιρετικά. Μετά τη χθεσινή βράβευση του ας θυμηθούμε μερικές απ' τις κορυφαίες του στιγμές, κατά τη διάρκεια της σεζόν.

Το ματς της χρονιάς

Ο "Μάτι" ήταν πρωταγωνιστής
στο ματς της χρονιάς στην Τρίπολη, κόντρα στον ΠΑΟΚ. Σκόραρε το τελικό 3-2, στέλνοντας τους φίλους της ομάδας του στα ουράνια, καθώς ο δικέφαλος του βορρά αναζητούσε τη νίκη πιέζοντας τον Αστέρα. Η κούρσα του ακούραστου Κώτσιρα και η ψυχραιμία του "box 2 box" Ιγκλέσιας χάρισαν το σπουδαίο τρίποντο στον Αστέρα Τρίπολης.

Η κραυγή στον "μικρό"

Την 23η αγωνιστική ο Αστέρας Τρίπολης αγωνιζόταν στη Νέα Σμύρνη με στόχο το τρίτο διπλό στη σεζόν και την πρώτη νίκη απ' τις 14 Ιανουαρίου και την 17η αγωνιστική. Οι Αρκάδες έχασαν πολλές ευκαιρίες για το πολυπόθητο 1-0, που θα άνοιγε το δρόμο για το τρίποντο. Στο 93' ο Τάσος Δουβίκας επιλέγει να τελειώσει μόνος του μια φάση από καλή θέση, χωρίς να μοιράσει στον Ιγκλέσιας που περίμενε στη γραμμή και ο 33χρονος μέσος με τις κραυγές του έδειξε τι σημαίνει "αρχηγός".

"Στηρίζομαι πάνω σας"

H φράση του Σάββα Παντελίδη προς τον Ματίας Ιγκλέσιας στο δεύτερο ημίχρονο της μονομαχίας με τον Παναιτωλικό, η οποία σφράγισε την έξοδο της ομάδας της Τρίπολης στην Ευρώπη ήταν χαρακτηριστική της προσφοράς του Αργεντίνου στην ομάδα. Το σκορ ήταν 1-0 με γκολ του Ιγκλέσιας απ' το 29', όμως ήταν παράλληλα εύθραυστο και ο Παντελίδης στο ξεκίνημα του δευτέρου μέρους φώναξε προς τον Ιγκλέσιας: "Να έχετε υπομονή εσύ και ο Μουνάφο, στηρίζομαι πάνω σας!".

Δείτε εδώ τις δηλώσεις του Ματίας Ιγκλέσιας για την ανάδειξη του σε μέλος της Best Team της σεζόν στο 1.18:20.
Keywords
Τυχαία Θέματα