Στη Σάσαρι με διαβατήριο... ΠΑΟΚ!

Ο Τεράν Πετεγουέι δεν έμεινε παρά δύο μέρες χωρίς ομάδα, καθώς θα συνεχίσει την καριέρα του στην ιταλική Λίγκα
Τρεις μήνες στον ΠΑΟΚ ήταν αρκετοί για τον Τεράν Πετεγουέι να βγει και πάλι στο προσκήνιο του ευρωπαϊκού μπάσκετ. Μετά τη μέτρια πορεία που έκανε στη γαλλική Ναντέρ από την αρχή της περιόδου μέχρι τα τέλη του περασμένου Φεβρουαρίου, η παρουσία του στον «Δικέφαλο» τον έβαλε και πάλι στο κάδρο!
Έτσι, αμέσως μετά τη λήξη της σεζόν στην Ελλάδα, δεν έμεινε παρά μόνο δυο μέρες χωρίς ομάδα. Σήμερα (13/6) τον ανακοίνωσε η ιταλική Ντιναμό Σάσαρι, οπότε θα συνεχίσει την καριέρα του στην ιταλική λίγκα την περίοδο 2018-2019. Από έκεί έχει περάσει ξανά στο παρελθόν, καθώς αγωνίστηκε στην Πιστόια.
Θυμίζουμε ότι στον ΠΑΟΚ, το διάστημα που αγωνίστηκε, είχε 11,2 πόντους μ.ο. 59,2% ποσοστό ευστοχίας στις βολές, 35.9% από την γραμμή των 6,75, 3.1 ριμπάουντ και 1,3 ασίστ ανά ματς. Επίσης, είχε μέσο όρο 10,56 στο ranking, ενώ σημείωσε την κορυφαία επίδοση σκοραρίσματος. Οι 34 πόντοι που πέτυχε στο εντός έδρας παιχνίδι με το Λαύριο δεν ήταν απλώς ρεκόρ περιόδου, αλλά και ρεκόρ 12ετίας για τον ΠΑΟΚ.
Όλα τα παραπάνω του άνοιξαν το δρόμο να βρει ένα συμβόλαιο με πολύ καλές αποδοχές στη Σάσαρι και –φυσικά- η πρόταση τον έκανε αμέσως να πει το «ναι». Η ανακοίνωση της ιταλικής ομάδας ακολουθεί, ενώ η μεταγραφή ανακοινώθηκε και από την ιταλική Λίγκα.
Keywords
Τυχαία Θέματα