Στη Λάρισα για Τζήλο οι Γραμμένος, Μάριν, Λίντμπεργκ

Σοκ έχει προκαλέσει στο ελληνικό ποδόσφαιρο η άνανδρη επίθεση στον διαιτητή Θανάση Τζήλο ο οποίος βρίσκεται από το πρωί σοβαρά τραυματισμένος σε νοσοκομείο στη Λάρισα. Ο κύριος Τζήλος φέρει χτύπηματα στο κεφάλι και στο πρόσωπο, ενώ σοβαρό είναι το τραύμα που έχει υποστεί και στο γόνατο.

Τόσο η ΕΠΟ όσο και η ΚΕΔ έπσευσαν
στο πλευρό του Έλληνα διαιτητή για να συμπαρασταθούν στον ίδιο αλλά και στην οικογένειά του. Ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Βαγγέλης Γραμμένος αυτοπροσώπως, αλλά και οι Μάριν και Λίντμπεργκ από την Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας πήγαν στο νοσοκομείο να μιλήσουν προσωπικά με τον Θανάση Τζήλο και είναι άπαντες σοκαρισμένοι.

Ειδικά οι δύο ξένοι επιτατραμμένοι της ΟΥΕΦΑ, προσπαθούν να συνειδητοποιήσουν τί συμβαίνει στη χώρα που γέννησε τη δημοκρατία όπως έλεγαν χαρακτηριστικά. Σε ότι έχει να κάνει με το ενδεχόμενο απεργίας, αυτό αποτελεί ξεκάθαρα απόφαση των διαιτητών και όχι της ΚΕΔ. Σε περίπτωση που οι διαιτητές αποφασίσουν να απέχουν η ΚΕΔ δε θα παρέμβει.

Το μόνο που μπορεί να κάνει η ΚΕΔ είναι να κινηθεί νομικά ευελπιστώντας πως η αστυνομία και η ελληνική δικαιοσύνη θα επιτελέσουν τοκαθήκον τους προς όφελος όχι μόνο της ελληνικής διαιτησίας και του ελληνικού ποδοσφαίρου, αλλά της ελληνικής κοινωνίας στο σύνολό της. Εξελίξεις αναμένονται μές την ημέρα.
Keywords
Τυχαία Θέματα