Μπλαχίν: «Μικρό πλεονέκτημα η Ντιναμό»

Ο Όλεγκ Μπλαχίν θεωρεί ότι η Ντιναμό Κιέβου έχει μικρό πλεονέκτημα απέναντι στον Ολυμπιακό λόγω του ότι η ρεβάνς διεξάγεται στο Κίεβο.

Οι «ερυθρόλευκοι» κληρώθηκαν με τους Ουκρανούς στους «32» του Γιουρόπα Λιγκ και ο θρύλος του ουκρανικού ποδοσφαίρου, ο οποίος έχει καθίσει στον πάγκο και των δύο ομάδων, σχολίασε την κλήρωση στα ΜΜΕ της χώρας.

«Το ποδόσφαιρο στην Ελλάδα
είναι πολύ δημοφιλές. Είναι το νο 1 άθλημα και είναι σκληρό, οι ομάδες πάντα κυνηγούν τη νίκη και θέλουν να εκπροσωπούν τη χώρα κατάλληλα στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Ο Ολυμπιακός πέρασε από τη φάση των ομίλων με σοβαρούς αντιπάλους όπως η Μίλαν. Όμως με βάση τα ατομικά στοιχεία, η ελληνική ομάδα δεν είναι πάνω από τη Ντιναμό. Και οι δύο ομάδες έχουν προβλήματα στην οργάνωση του παιχνιδιού, οπότε οι προπονητές έχουν δουλειά να κάνουν. Κατά τη γνώμη μου, ένα μικρό πλεονέκτημα για τη Ντιναμό αποτελεί το ότι το πρώτο ματς θα γίνει στην Ελλάδα. Ωστόσο, ο Ολυμπιακός θα έχει την συμπαράσταση των θερμόαιμων και θορυβωδών οπαδών του και το παιχνίδι θα είναι πρόκληση για τη Ντιναμό.

Είναι σημαντικό για τη Ντιναμό να κάνει καλή χειμερινή προετοιμασία, να προετοιμαστεί ψυχολογικά για το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό και να τα δώσει όλα. Ίσως επίσης γίνουν καλές κινήσεις από την ομάδα του Κιέβου στο μεταγραφικό παζάρι», είπε ο Μπλαχίν.
Keywords
Τυχαία Θέματα