Στατικές φάσεις, ομιλία και... ενδεκάδα!

Με έμφαση στις στατικές φάσεις ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της ΑΕΚ για την αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό στο «Γεώργιος Καραϊσκακης». Η προπόνηση του Σαββάτου ήταν η πιο χαλαρή της εβδομάδας που διανύσαμε με τον Νίκο Κωστένογλου να ρίχνει το βάρος στις στατικές φάσεις, όπου δοκίμασε διάφορα πράγματα ενόψει ντέρμπι. Και επιθετικά και ανασταλτικά.

Από εκεί και έπειτα σε ότι έχει να κάνει με τα πλάνα του και τον καταρτισμό
της ενδεκάδας από τον Νίκο Κωστένογλου το 4-2-3-1 θα πρέπει να θεωρείται δεδομένο.

Παρά το γεγονός ότι προέκυψαν σοβαρά αγωνιστικά προβλήματα με τους Μάνταλο, Χουλτ, Ζεράλντες, Κλωναρίδη και Μπάρκα να μένουν εκτός αποστολής ο Έλληνας τεχνικός έχει τις λύσεις για να καλύψει τα κενά.

Σύμφωνα με τα όσα έδειξε στις προπονήσεις, κάτω από τα δοκάρια θα βρίσκεται ο Τσιντώτας, δεξιά στην άμυνα ο Μπακάκης, αριστερά ο Λόπες και στο κέντρο της άμυνας οι Τσιγκρίνσκι, Βράνιες. Το δίδυμο των αμυντικών μέσων φαίνεται πως θα είναι οι Γαλανόπουλος, Σιμόες, στον άξονα ο Λιβάια και στις πτέρυγες οι δύο θέσεις καταλήγουν στους Ντέλετιτς δεξιά και Αλμπάνη αριστερά, με τον Ολιβέιρα να βρίσκεται στην κορυφή της επίθεσης.

Πριν την προπόνηση του Σαββάτου ο Νίκος Κωστένογλου είχε μια σύντομη ομιλία προς τους παίκτες του λέγοντάς τους μεταξύ άλλων: «Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι και πρέπει να είμαστε προσεκτικοί. Θα συναντήσουμε δυσκολίες, αλλά πρέπει να μείνουμε πιστοί στο πλάνο μας. Πρέπει να παίξουμε με πάθος και αποφασιστικότητα. Είναι παιχνίδι που πρέπει να το αντιμετωπίσουμε με εξυπνάδα. Πρέπει να βγάλουμε ψυχή στο γήπεδο».
Keywords
Τυχαία Θέματα