Σταντάρ Λ. – Σαρλερουά 0-3 : Νίκη μετά από 13 χρόνια

Η Σταντάρ μπήκε δυνατά στο παιχνιδι και είχε την πρώτη καλή στιγμή με τον Ντόνουμ αλλά ο Κόφι έστειλε την μπάλα κόρνερ (17′).

Αντίθετα με την ροή του αγώνα, στην πρώτη καλή στιγμή η Σαρλερουά προηγήθηκε με τον Νίκολσον (22′) και από εκεί και πέρα οι γηπεδούχοι έχασαν την ηρεμία τους.

Ακολούθησε το 0-2 στο 43ο λεπτό από τον Κνέζεβιτς ενώ στο 57ο λεπτό, ο Νίκολσον σκόραρε ξανά, έφτασε τα δέκα γκολ στο πρωτάθλημα και σημείωσε το 0-3.

Το

ματς διεκόπη στο 65ο λεπτό μετά από καπνογόνα που έριξαν οι φίλοι των γηπεδούχων στον αγωνιστικό χώρο. Με την επιστροφή οι δύο ομάδες είχαν χάσει τον ρυθμό τους.

Η Σαρλερουά με την νίκη της ανέβηκε στην τέταρτη θέση της βαθμολογίας και έσπασε μια τρομερή αρνητική παράδοση καθώς δεν είχε νίκη στην έδρα της Σταντάρ από τον Οκτώβριο του 2008.

Σταντάρ Λ. (4/3/3) : Μποντάρ – Σικέ, Ντουσέν, Λαΐφης, Φάι (72′ Νκουνκού) – Μπαστιέν (62′ Τσίμιροτ), Ρασκέν, Μποκαντί – Ντόνουμ (62′ Καρσελά), Λεστιέν (83′ Πάβλοβιτς), Μούλεκά (62′ Κλάους)

Σαρλερουά (3/5/2) : Κόφι – Κνέζεβιτς, Ανδρέου, Μπεσιλέ – Τσάτσουα, Μοριόκα, Ιλαϊμαχαρίτρα (87′ Ζιλέ), Ζοργκάν, Καγέμπε – Γκολιζάντε (65′ Ζαρουρί), Νίκολσον

Keywords
Τυχαία Θέματα