Άρης - Αστέρας 1-0: Ο Μπρούνο Γκάμα χάρισε το δεύτερο συνεχόμενο κίτρινο τρίποντο

Ο Άρης πήρε την τρίτη του συνεχόμενη νίκη και δεύτερο συνεχόμενο τρίποντο στο πρωτάθλημα μετά την ήττα από τον ΠΑΣ. Οι κίτρινοι μετά τη νίκη τους απέναντι στον ΠΑΟΚ την περασμένη αγωνιστική, αλλά και μετά το 3-1 κόντρα στον ΟΦΗ στο Κύπελλο Ελλάδας, επικράτησαν 1-0 του Αστέρα για τη 12η αγωνιστική της Super League

Interwetten. Ο Μπρούνο Γκάμα έδωσε τη λύση για τον Άρη σκοράροντας το νικητήριο γκολ στο 41ο λεπτό.

Ο Άρης με τη δεύτερη συνεχόμενη νίκη στο πρωτάθλημα έκανε βήμα προς την εξάδα, καθώς έφτασε στους 17 πόντους και είναι στο +1 από τον έβδομο ΠΑΣ που αύριο αντιμετωπίζει τη Λαμία. Οι Αρκάδες έμειναν στην 9η θέση με 13 πόντους.

Μπροστά στο ημίχρονο ο Άρης με Γκάμα

Ο Άρης κατάφερε να μπει μπροστά στο σκορ στο πρώτο ημίχρονο, πριν από την ολοκλήρωση του 45λεπτου. Οι κίτρινοι κυκλοφόρησαν την μπάλα με όμορφο τρόπο. Από τα αριστερά, ο Μπερτόγλιο τροφοδότησε τον Μαντσίνι, ο οποίος με τακουνάκι άφησε στον Μπρούνο Γκάμα που έδωσε στην μπάλα κατεύθυνση προς τα δίχτυα. Ο Άλβαρες προσπάθησε να διώξει, όμως δεν τα κατάφερε και έσπρωξε την μπάλα στην εστία της ομάδας του στο 41ο λεπτό.

Ωστόσο, ο Άρης δεν ήταν καλύτερος στον αγωνιστικό χώρο σε αυτό το πρώτο μέρος. Οι κίτρινοι μπήκαν καλύτερα, είχαν τελική με τον Μπερτόγλιο στο 1ο λεπτό, ο Καμαρά δεν νίκησε στο 7' τον Τσιφτσή σε θέση τετ α τετ, ενώ ο Μπερτόγλιο απείλησε εκ νέου στο 11ο λεπτό. Από αυτό το σημείο οι κίτρινοι σαν να έσβησαν.

Ο Αστέρας πήρε την κατοχή της μπάλας και επιχειρούσε να πατήσει στην περιοχή του Ντένις. Στο 12' ο Ριέρα έκανε το σουτ στην κίνηση μέσα από την περιοχή, όμως ήταν άστοχος. Στο 31' έχασε τη μεγαλύτερη ευκαιρία του. Ο Σόνι με πολύ όμορφες ντρίμπλες, άνοιξε στα δεξιά στον Καρμόνα. Εκείνος έβγαλε τη σέντρα και ο Κρέσπι από κοντά δεν σχεδόν σε κενή εστία, δεν κατάφερε να ευστοχήσει.

Ο Άρης απείλησε ξανά στο 39' έπειτα από αρκετή ώρα με ένα δυνατό σουτ του Καμαρά, ενώ κατάφερε να πάρει το προβάδισμα με τον Γκάμα πριν από τη λήξη του πρώτου μέρους.

Έλεγχος από τον Άρη που κράτησε το προβάδισμα

Ο Αστέρας μπήκε λίγο πιο δυνατά στο δεύτερο μέρος, ώστε να ψάξει την ισοφάριση. Προσπαθούσε κυρίως να απειλήσει με γεμίσματα στην περιοχή του Άρη. Στο 50' μάλιστα βρήκε και δίχτυα. O Σόνι πίεσε ψηλά, έκλεψε την μπάλα, τροφοδότησε τον Ριέρα στα αριστερά της περιοχής, εκείνος πλάσαρε και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα. Ο βοηθός σήκωσε το σημαιάκι δείχνοντας οφσάιντ, η φάση ελέγχθηκε και στο VAR, όπου δεν άλλαξε κάτι.

Πατήστε στο "Πραγματικός σχηματισμός" για να δείτε που ήταν ο κεντρικός χώρος ενεργειών κάθε παίκτη.

Στο 60' καταγράφηκε και η πρώτη τελική. Ο Μπαράλες με κεφαλιά τροφοδότησε τον Κρεσπί, ο οποίος έκανε το σουτ στην κίνηση. Ο Ντένις όμως μπλόκαρε. Ο Αστέρας πέρασε στον αγωνιστικό χώρο τον Αλί Μπαμπά με τον Μπαράλες να αποχωρεί, ενώ ο Μάντζιος απάντησε αλλάζοντας τα άκρα του, με την είσοδο των Ιτούρμπε και Ματέο Γκαρσία.

Ο Άρης όσο κυλούσαν τα λεπτά έπαιρνε την μπάλα και έδειχνε να διαχειρίζεται το παιχνίδι. Ο Αστέρας όταν κρατούσε την κατοχή της μπάλας δεν μπορούσε να γίνει επικίνδυνος. Εν αντιθέσει με τους γηπεδούχους που έβρισκαν χώρο στην αντεπίθεση. Στο 77' ο Καμαρά έκανε το γύρισμα από τα αριστερά, ο Ματέο Γκαρσία όμως δεν πρόλαβα να σπρώξει την μπάλα στα δίχτυα.

Στο 87' οι κίτρινοι έχασαν νέα καλή στιγμή. Ο Ιτούρμπε εκτέλεσε φάουλ στα δεξιά λίγο έξω από την περιοχή, με την μπάλα να σταματάει στο οριζόντιο δοκάρι του Τσιφτσή. Μέχρι και το φινάλε του παιχνιδιού, ο Αστέρας δεν μπόρεσε να αντιδάσει, οι κίτρινοι υπερασπίσθηκαν το προβάδισμά τους και πανηγύρισαν τη νίκη τους.

Τα στατιστικά του αγώνα

Τα σημαντικά γεγονότα Η βαθμολογία της Super League Interwetten

Μη χάσετε την Game Night στις 21:30 για το μεγάλο ντέρμπι ΑΕΚ - Παναθηναϊκός και όλη τη δράση της 12ης αγωνιστικής.

S24 Bet - Το Στοίχημα επιστρέφει στο SPORT24

Το SPORT24 απέκτησε νέα ενότητα με έγκυρο και μοναδικό περιεχόμενο για το Στοίχημα! Προγνωστικά στοιχήματος, προτάσεις και αναλύσεις με την υπογραφή του SPORT24 και της έμπειρης ομάδας δημοσιογράφων του. Καθημερινό περιεχόμενο με προτάσεις για το στοίχημα σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ στο S24 BET.

Keywords
Τυχαία Θέματα