Σταφυλίδης: "Εμείς φέραμε εδώ την ομάδα, εμείς να την ανεβάσουμε"

Αναλυτικά τα όσα είπε ο πιο έμπειρος, με 27 συμμετοχές, της αποστολής της Εθνικής για τα ματς με Ιταλία και Βοσνία:

Για τις απουσίες των πιο έμπειρων παικτών:

"Σίγουρα είναι σημαντικές οι απουσίες γιατί είναι πολύ καλοί παίκτες αλλά και τα παιδιά που είμαστε εδώ θα κάνουμε ότι καλύτερο μπορούμε για να έρθει ένα θετικό αποτέλεσμα."

Για το τί θα ήθελε να υποσχεθεί στον κόσμο που είναι απογοητευμένος:

"Σίγουρα ο κόσμος είναι απογοητευμένος και το καταλαβαίνουμε αυτό. Εμείς είμαστε οι απόλυτα υπεύθυνοι που φέραμε την Εθνική σε αυτή την κατάσταση.
Θα κάνουμε ότι καλύτερο μπορούμε όλοι οι παίκτες και το τεχνικό τιμ για να ξαναφέρουμε τον κόσμο δίπλα μας γιατί η εικόνα σε κάθε εντός έδρας ματς είναι απογοητευτική."

Για τις απουσίες παικτών που έχουν μεγάλη πορεία στην ομάδα:

"Όσο για τις απουσίες ήταν επιλογή του προπονητή και δε μπορούμε να πούμε τίποτα γι΄αυτό. Είναι απόφασή του η οποία παίρνεται πάντα μετά από σκέψη. Είναι κίνητρο από μόνο του το να φοράς το εθνόσημο. Απέναντι στην Ιταλία δε έχεις πάντα κίνητρο. Δεν είμαστε στους συλλόγους μας. Και μόνη της η κλήση στην Εθνική ομάδα αποτελεί κίνητρο για κάθε ποδοσφαιριστή."

Για το αν θα ήθελε να χαλάσει τη γιορτή των Ιταλών:

"Δεν είναι τόσο σημαντικό να τους χαλάσουμε τη γιορτή. Το σημαντικό είναι να κάνουμε μια καλή εμφάνιση για μας, να αλλάξει η ψυχολογία μας και να δείξουμε ότι κάτι μπορούμε να κάνουμε. Εμείς φέραμε την ομάδα εδώ και κάτι πρέπει να κάνουμε. Δε με νοιάζει αν παίζουμε με την Ιταλία, την Αρμενία ή τη Βραζιλία πρέπει να παίζουμε καλά στο γήπεδο όποιος κι αν είναι ο αντίπαλος."
Keywords
Τυχαία Θέματα