Στα προημιτελικά Λέστερ, Τσέλσι (video)

Λέστερ και Τσέλσι πήραν το εισιτήριο για τα προημιτελικά του Κυπέλλου Αγγλίας.

Οι «αλεπούδες» μπορεί να δυσκολεύτηκαν αλλά χάρη σε γκολ του Βάρντι στο 66ο λεπτό πήραν την πρόκριση σε βάρος της Σέφιλντ Γουένσντεϊ.

Η Τσέλσι μετέτρεψε το ραντεβού της με την Χαλ για τον 5ο γύρου του κυπέλλου Αγγλίας σε περίπατο, επιβλήθηκε με 4-0 και πήρε το εισιτήριο για την επόμενη φάση της διοργάνωσης.

Η ομάδα του Κόντε ευτύχησε να ανοίξει το σκορ στην πρώτη ευκαιρία που δημιούργησε με τον Γουίλιαν στο 2ο λεπτό. Στο 8' το
σουτ του Φάμπρεγας εξουδετέρωσε ο Μάρσαλ ενώ στο 14' ο Ζιρού αστόχησε μετά από πάσα του Πέδρο.

Ο πρώην παίκτης της Μπαρσελόνα είχε τη δική του ευκαιρία στο 26' όμως ο Μάρσαλ του αρνήθηκε το γκολ. Ένα λεπτό αργότερα όμως, ο ίδιος παίκτης αξιοποίησε την εξαιρετική πάσα 30 μέτρων του Φάμπρεγας και νίκησε τον Μάρσαλ σε τετ-α-τετ για το 2-0.

Πέντε λεπτά αργότερα με το δεύτερο προσωπικό του γκολ ο Γουίλιαν με σουτ εκτός περιοχής ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 3-0, ενώ και ο Ζιρού άνοιξε λογαριασμό με 4ο γκολ στην αναμέτρηση μετά από πάσα του Έμεσρον στο 42ο λεπτό.

Στο δεύτερο ημίχρονο η Τσέλσι έκανε αγγαρεία, δίνοντας την ευκαιρία στην αντίπαλό της να επιτεθεί και να γίνει απειλητική. Σημαντικότερη στιγμή της Χαλ το χαμένο πέναλτι στο 51ο λεπτό, όταν ο Μέιλερ νικήθηκε από τον Καμπαγέρο.

Οι επόμενες δύο καλές στιγμές για τους φιλοξενούμενους είχαν πρωταγωνιστή τον Ιρβάιν, ο οποίος νικήθηκε πρώτα από τον Καμπαγέρο σε σουτ εκτός περιοχής και στη συνέχεια σε αντεπίθεση της Χαλ όταν πρόλαβε να τον σταματήσει με προβολή ο Αμπάντου απομακρύνοντας σε κόρνερ.

Στο 69' ο Ζαπακόστα απείλησε για την Τσέλσι για πρώη φορά στο δεύτερο ημίχρονο αλλά χωρίς να βρεις στόχο, ενώ η τελευταία σημαντική στιγμή του αγώνα ήρθε στο 89' με τον Γουίλιαν να ψάχνει το χατ-τρικ, αλλά να στέλνει με σουτ εκτός περιοχής τη μπάλα στο δοκάρι Μάρσαλ.
Keywords
Τυχαία Θέματα