Στα προημιτελικά η εθνική

Η εθνική Ελλάδος νίκησε 11-9 τις ΗΠΑ και πήρε το εισιτήριο για τα προημιτελικά του παγκοσμίου πρωταθλήματος υγρού στίβου, όπου θα αντιμετωπίσει την Ιταλία. Η αναμέτρηση με τους Ιταλούς είναι προγραμματισμένη για την Τρίτη στις 12:30.

Η ελληνική ομάδα δεν ξεκίνησε καλά την αναμέτρηση κόντρα στους Αμερικανούς και βρέθηκε πίσω στο σκορ στο τέλος του πρώτου οκταλέπτου, με 4-3. Στο δεύτερο οκτάλεπτο, οι παίκτες του Θοδωρή Βλάχου αντέδρασαν και κατάφεραν να φέρουν το ματς στα ίσια (6-6).

Η εικόνα του αγώνα δεν άλλαξε στο τρίτο
οκτάλεπτο, με τις δυο ομάδες να παραμένουν ισόπαλες (8-8). Στο τέταρτο οκτάλεπτο, η ελληνική ομάδα πήρε προβάδισμα δυο τερμάτων με τα δυο γκολ των Γούνα και Γενηδουνιά. Οι Αμερικανοί μείωσαν με τον Χάλοκ, όμως και πάλι ο Γενηδουνιάς έδωσε “αέρα” δυο τερμάτων και τελικά τη νίκη στην ελληνική ομάδα.

Τα οκτάλεπτα: 3-4, 3-2, 2-2, 3-1

Οι συνθέσεις:

Ελλάδα (Βλάχος): Ζερδεβάς, Γενηδουνιάς 4, Σκουμπάκης 1, Παπαναστασίου, Φουντούλης 1, Καπότσης, Δερβίσης, Αργυρόπουλος, Μουρίκης 2, Κολόμβος 1, Γούνας 2, Βλαχόπουλος, Γαλανίδης

ΗΠΑ (Ουντόβιτσιτς): Γουλφ, Χούπερ 2, Βάβιτς, Όμπερτ 1, Χάλοκ 2, Τσουπίντο 1, Ντάουμπ 2, Φάρμερ, Μπόουεν 1, Ραμίρεζ, Σμιθ, Ίρβινγκ, Χόλαντ
Keywords
Τυχαία Θέματα