Στα πιτς ο Τσαϊρέλης

Χωρίς τον Έλληνα φορ ξεκίνησε σήμερα (29/1) στην Αθήνα η μίνι προετοιμασία του Άρη για το ερχόμενο παιχνίδι με την Αβελίνο.

Με προπόνηση που έγινε σήμερα (29/1) στην Αθήνα ξεκίνησε ο Άρης τη μίνι προετοιμασία του για τον ερχόμενο (31/1) αγώνα με την Αβελίνο, στο πλαίσιο της 13ης αγωνιστικής του Basketball Champions League.
Από την προπόνηση δεν έλειψε το πρόβλημα για τον Παναγιώτη Γιαννάκη.

Ο προπονητής των «κίτρινων» δεν είχε στη διάθεσή του τον Μιχάλη Τσαϊρέλη, ο οποίος ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα, εξαιτίας ενοχλήσεων στη μέση από το παιχνίδι που προηγήθηκε με τον Κόροιβο. Η προπόνηση έγινε στο κειστό γυμναστήριο Ιλίου Β’ “Γεώργιος Κακούρης”.
Η αποστολή του Άρη αναχωρεί αύριο (30/1) το πρωί από το αεροδρόμιο “Ελευθέριος Βενιζέλος” της Αθήνας με προορισμό τη Ρώμη κι από εκεί θα μεταβεί οδικώς στο Αβελίνο.

Να σημειωθεί ότι ο Μπράις Ντουβιέ κλήθηκε στην Εθνική ομάδα της Αυστρίας για τα δυο εντός έδρας παιχνίδια της, με τη Γεωργία (23/2) και τη Σερβία (25/2), στο πλαίσιο της Προκριματικής φάσης του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2019. O Αυστριακός παίκτης θα αναχωρήσει από τη Θεσσαλονίκη στις 19 Φεβρουαρίου και θα επιστρέψει στις 26 του ίδιου μήνα, προκειμένου να ενσωματωθεί στις προπονήσεις του Άρη.
Keywords
Τυχαία Θέματα