Πλήρωσε τα «σπασμένα» ο Μαργαρίτης

Θύμα της μεγάλης χθεσινής (28/1) ταλαιπωρίας των «ασπρόμαυρων» έπεσε ο αρχηγός της ομάδας – Εντείνεται η προετοιμασία για τον «τελικό» με τη Νεπτούνας.

Ο ΠΑΟΚ άφησε πίσω του τις τρεις τελευταίες απαντωτές ήττες, δύο για το ελληνικό πρωτάθλημα, από τον ΓΣΛ Φάρος (20/1) και τον Προμηθέα Πάτρας (27/1), και μία για το Basketball Champions League, από την Τενερίφη (24/1), και επικεντρώνει στον πολύ σημαντικό εντός έδρας αγώνα που έχει
την ερχόμενη Τετάρτη (31/1) με τη Νεπτούνας. Έναν αγώνα, ο οποίος έχει τον χαρακτήρα του «τελικού», καθώς μόνο η νίκη βοηθάει τους «ασπρόμαυρους» να ελπίζουν βάσιμα σε πρόκριση στην επόμενη φάση του BCL.

Εν όψει αυτής της αναμέτρησης, πάντως, η προετοιμασία ξεκίνησε σήμερα (29/1) με πρόβλημα για τον «Δικέφαλο». Ο Βαγγέλης Μαργαρίτης πλήρωσε όλη αυτή την ταλαιπωρία που πέρασε η ομάδα του από τα συνεχή ταξίδια της προηγούμενης εβδομάδας, με κατάληψη στην αναγκαστική στάση στην Εγνατία Οδό τα ξημερώματα της Κυριακής (28/1), λόγω σπασμένων γυαλιών στο δρόμο.

Ο αρχηγός του ΠΑΟΚ αισθάνθηκε ενοχλήσεις στους προσαγωγούς και προληπτικά έμεινε εκτός προπόνησης. Πάντως, οι εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε ήταν καθαρές, κάτι που σημαίνει ότι εκτός απροόπτου υπολογίζεται για τον κρίσιμο βαθμολογικά αγώνα της ερχόμενης Τετάρτης, στο πλαίσιο της 13ης αγωνιστικής του BCL.

Το σημερινό πρόγραμμα της ομάδας ξεκίνησε με την ανάλυση του αντιπάλου με την χρήση βίντεο και συνεχίστηκε με προπόνηση τακτικής, επικεντρωμένη στον αντίπαλο από τη Λιθουανία. Η προετοιμασία του ΠΑΟΚ συνεχίζεται αύριο με μία προπόνηση (16:30).
Keywords
Τυχαία Θέματα