Στα ημιτελικά ο Προμηθέας, πάλεψαν οι έξι του ΠΑΟΚ

Οι έξι εναπομείναντες επαγγελματίες του ΠΑΟΚ πάλεψαν φιλότιμα στο δεύτερο παιχνίδι των playoffs με τον Προμηθέα, όμως οι Πατρινοί ήταν… περισσότεροι και πήραν τη νίκη – πρόκριση στη Θεσσαλονίκη.

Μαρτύριο τέλος για τους έξι ηρωϊκούς παίκτες του ΠΑΟΚ, ο οποίος παρατάχθηκε με εννέα συνολικά παίκτες απέναντι στον Προμηθέα. Χρυσικόπουλος, Μαργαρίτης,
Τέπιτς, Γκος, Τζέφερσον, Τσόχλας έβγαλαν σχεδόν όλο το παιχνίδι (ο Ιατρίδης έπαιξε ένα λεπτό), όμως έμειναν από φυσιολογικά από δυνάμεις στο φινάλε.

Η ομάδα του Ηλία Παπαθεοδώρου έκλεισε μπροστά το τρίτο δεκάλεπτο (50-48), όμως ο ποιοτικός και υγιής Προμηθέας εκμεταλλεύτηκε το πλεόνασμα ενέργειας, έτρεξε επιμέρους 30-13 στην τελευταία περιοδο και πήρε με 2-0 νίκες την πρόκριση στην ημιτελική φάση.

Συγκινητικές στιγμές εκτυλίχθηκαν στο φινάλε, με τον Φιλ Γκος να αγκαλιάζει έναν – έναν όλους τους παρόντες στον πάγκο μετά από 38.5 λεπτά συνεχόμενης συμμετοχής, στο τελευταίο του παιχνίδι στην ενεργό δράση. Πνιγμένος στα δάκρυα ο Ηλίας Παπαθεοδώρου, που ευχήθηκε στον ΠΑΟΚ να βρει μια λύση έτσι ώστε να έχει συνέχεια.

Για την ιστορία, ο Κασελάκης είχε 15 πόντους, ο Σαλούστρος 12, ο Λίποβι 12 και ο Γκίκας 10 για τον Προμηθέα. Ο Γκος είχε 17 ποντους, ο Τζέφερσον 18 πόντους, 13 ριμπάουντ, ο Τσόχλας 11 και ο Μαργαριτης 11 πόντους για τον ΠΑΟΚ.
Keywords
Τυχαία Θέματα