Μετεγγραφές, ανανεώσεις και αλλαγή φιλοσοφίας στον Άρη

Για όλους και για όλα μίλησε ο αθλητικός διευθυντής της ΠΑΕ Άρης Κωνσταντίνος Διαμαντόπουλος στην συνέντευξη τύπου που παραχώρησε το απόγευμα της Τετάρτης.

«Ο Άρης έχει θέσει ως προτεραιότητα να ενισχυθεί αποκτώντας κεντρικό αμυντικό, ένα οκτάρι, έναν επιθετικό και έναν πλάγιο επιθετικό», ήταν ένα από τα χαρακτηριστικά σημεία των δηλώσεων του κ. Διαμαντόπουλου που ωστόσο απέφυγε να αναφερθεί σε συγκεκριμένα πρόσωπα.

Παρ΄ όλα αυτά, δεν έκρυψε
ότι στόχος της ομάδας των «κιτρινόμαυρων» είναι να αλλάξουν αγωνιστική φιλοσοφία.
«Μίλησα με τον κ. Παντελίδη και θα αλλάξουμε σχηματισμό. Ίσως όχι στην Ευρώπη, αλλά σίγουρα στο ελληνικό πρωτάθλημα. Θέλουμε πιο επιθετική την ομάδα, αν και γνωρίζω ότι στην πρώτη αποτυχία θα επικριθούμε. Παρ΄ όλα αυτά θέλουμε η ομάδα να ανέβει επίπεδο και θα το επιτύχουμε με υπομονή», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Οι εκκρεμότητες
Αρκετές είναι οι περιπτώσεις των ποδοσφαιριστών το μέλλον των οποίων είναι αμφίβολο στους «κιτρινόμαυρους» και ο Κωνσταντίνος Διαμαντόπουλος ήταν αρκετά ξεκάθαρος για όλες τις περιπτώσεις.

ΡΟΟΥΖ:
«Αυτήν τη στιγμή έχουμε δύο μέτωπα.
Κατ΄ αρχήν την ομάδα και φυσικά τον ποδοσφαιριστή. Δεν μπορούμε αυτήν τη στιγμή να υποστηρίξουμε τα 300.000€ που είναι η ρήτρα του ποδοσφαιριστή, όπως επίσης δεν ισχύει (σ.σ ως πρόταση του Άρη) το "μείνε ελεύθερος και έλα". Έχουμε καλή επικοινωνία με την άλλη πλευρά και όταν το αισθάνεσαι αυτό, μπορείς να δώσει λίγο παραπάνω χρόνο».

ΦΕΤΦΑΤΖΙΔΗΣ:
«Δεν έχει γίνει κάποια κίνηση ως τώρα με τον Γιάννη. Γνωρίζουμε ότι ψάχνει το μεγάλο συμβόλαιο αυτήν τη στιγμή στο εξωτερικό».

ΚΟΥΕΣΤΑ:
«Έχουμε ανοίξει έναν κύκλο επαφών με τον Κουέστα και πιστεύω ότι σύντομα θα έχει λήξει το θέμα».

ΜΑΡΤΙΝΕΣ:
«Με το Νίκο η ατυχία ήταν ότι όσο ήταν εκείνος εδώ, εγώ έλειπα, ενώ όταν γύρισα είχε ήδη φύγει για την Αργεντινή. Παρ΄ όλα αυτά θα του στείλω το συμβόλαιο του να το υπογράψει από εκεί».

ΜΠΡΟΥΝO ΓΚΑΜΑ:
«Στις 20 Ιουνίου θα ενσωματωθεί στην προετοιμασία με τα υπόλοιπα παιδιά. Προσδοκούμε και ελπίζουμε πως θα είναι αγωνιστικά έτοιμος στον δεύτερο γύρο (σ.σ χρονικά) από αυτούς που θα παίξουμε στο Europa League».

ΕΚΤΟΣ ΠΛΑΝΩΝ Ο ΒΑΛΕΡΙΑΝΟΣ
Όσο αφορά την υπόθεση της ανανέωσης του συμβολαίου του Γιώργο Βαλεριανό, ο κ. Διαμαντόπουλος ήταν ξεκάθαρος λέγοντας πως ο ποδοσφαιριστής δεν πρόκειται να συνεχίσει την καριέρα του στο «Κλ. Βικελίδης».

Για την περίπτωση του επιθετικού της Λουγκάνο, Αλεξάντερ Γκερντ, το όνομα του οποίου είδε την δημοσιότητα τις τελευταίες ώρες, ο κ. Διαμαντόπουλος τόνισε πως η περίπτωση του εξετάζεται.
Δεν θα ανακοινωθεί τίποτα για τους ποδοσφαιριστές που θα φύγουν αν δεν κλείσουν πρώτα όλες οι εκκρεμότητες σχετικά με τους νεοαποκτηθέντες, ενώ δεν απέκλεισε την περίπτωση να πωληθεί κάποιος ποδοσφαιριστής από τη στιγμή που θα έρθει μια συμφέρουσα για τον σύλλογο πρόταση.
Keywords
Τυχαία Θέματα