Σπόρτινγκ Λισαβ.-Τότεναμ 2-0: Αγγλικό “σοκ” στις καθυστερήσεις, αγωνίστηκε ο Αλεξανδρόπουλος

Με γκολ που σημειώθηκαν από το 90′ και μετά η Σπόρτινγκ Λισαβόνας επιβλήθηκε με 2-0 της Ίντερ και απολαμβάνει την μοναξιά της κορυφής.

Στα αξιοσημείωτα η παρθενική συμμετοχή του Σωτήρη Αλεξανδρόπουλου στη διοργάνωση, με τον Αμορίμ να τον ρίχνει στην αναμέτρηση στο 71’ στη θέση του Μορίτα.

Οι γηπεδούχοι είχαν μεγαλειώδη ευκαιρία να ανοίξουν το σκορ στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους, αλλά ο Ούγκο Λιορίς αρνήθηκε ένα εντυπωσιακό

γκολ στον προερχόμενο από τις ακαδημίες της Τότεναμ, Μάρκους Έντουαρντς.

Στο δεύτερο ημίχρονο το σύνολο του Κόντε θα μπορούσε να είχε σκοράρει, όμως οι ευκαιρίες έπεσαν κυρίως στα πόδια του Έμερσον, με τον Βραζιλιάνο να μην βρίσκει δίχτυα.

Όμως το τέλος επεφύλαξε συγκινήσεις, αφού στο 90’ ο Παουλίνιο με κεφαλιά ύστερα από σέντρα του Πόρο άνοιξε το σκορ και στο 90+3’ ο Αρτούρ Γκόμες σημείωσε το τελικό 2-0.

Τα «Λιοντάρια» που πηγαίνουν στη Μασσαλία την επόμενη αγωνιστική έχουν 6 βαθμούς, ενώ οι Λονδρέζοι που έχουν επίσης εκτός έδρας αποστολή στην Φρανκφούρτη κόντρα στην Άιντραχτ, έμειναν στους 3.

Σπόρτινγκ Λισαβόνας: Αδάν, Ινάσιο, Κόατες, Ρέις, Πόρο, Μορίτα (71’ Αλεξανδρόπουλος), Ουγάρτε, Σάντος (90+2’ Εζγκάιο), Τρινκάο (76’ Παουλίνιο), Έντουαρντς (90+2’ Αρτούρ Γκόμες), Πέντρο Γκονσάλβες

Προπονητής: Ρούμπεν Αμορίμ

Τότεναμ: Λιορίς, Ρομέρο, Ντάιερ, Ντέιβις, Έμερσον, Χόιμπιεργκ, Μπετανκούρ, Πέρισιτς, Ρισάρλισον, Σον (72’ Κουλουσέφσκι), Κέιν

Προπονητής: Αντόνιο Κόντε

Keywords
Τυχαία Θέματα