Σπόραρ: «Δεν έχω σκοράρει όσο θα ήθελα»

Ο Σλοβένος επιθετικός εμφανίστηκε ικανοποιημένος με τη νίκη 2-0 επί του Ολυμπιακού στο ντέρμπι των «αιωνίων» και το γκολ που σημείωσε. Παράλληλα, ο Σπόραρ δήλωσε πως το μόνο που σκέφτονται οι «πράσινοι» είναι η κατάκτηση του πρωταθλήματος, ενώ αναφέρθηκε και στην επικείμενη αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα.

Αρχικά, ο Σπόραρ δήλωσε στην εφημερίδα

«Livesport»: «Είμαι χαρούμενος που σκόραρα στο ντέρμπι και βοήθησα τον Παναθηναϊκό να νικήσει τον Ολυμπιακό! Είμαι επιθετικός και η δουλειά μου είναι να σκοράρω, αν και σε κάθε παιχνίδι το σημαντικό είναι η νίκη της ομάδας. Γιατί αν ο Παναθηναϊκός πετυχαίνει τους στόχους του, δε θα έχει τόση σημασία ποιος χρίστηκε σκόρερ και ποιος όχι. Αναμφίβολα το συναίσθημα του γκολ απέναντι στον Ολυμπιακό είναι ξεχωριστό. Είμαι ευλογημένος που το έχω ζήσει δύο φορές στη Λεωφόρο, ελπίζω να πετύχω κι άλλο γκολ σε αυτό το ντέρμπι! Δεν έχω βιώσει κάτι παρόμοιο στην καριέρα μου».

Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στις προσωπικές του επιδόσεις τη φετινή σεζόν: «Δεν έχω σκοράρει όσο θα ήθελα με τον Παναθηναϊκό. Ο σύλλογος περιμένει πολλά περισσότερα από μένα και εγώ θέλω να βοηθήσω πολύ περισσότερο. Έχω μια δουλειά να κάνω και θα προσπαθήσω να κάνω περισσότερα στην συνέχεια».

Τέλος, μίλησε και για το επιμείνο ματς με τον ΠΑΟΚ: «Με τον ΠΑΟΚ έχουμε παίξει τέσσερις φορές φέτος, οπότε γνωριζόμαστε καλά. Ο δικός μας στόχος είναι η νίκη, να πάμε εκεί να πάρουμε τους 3 βαθμούς. Αν τα καταφέρουμε, θα έχουμε κάνει ένα μεγάλο βήμα για τον τίτλο. Συνεχίζουμε μέχρι να στεφθούμε πρωταθλητές, δε σκεφτόμαστε οτιδήποτε άλλο!».

Keywords
Τυχαία Θέματα
Σπόραρ, Δεν,sporar, den