Σπέτσια – Μπολόνια 2-2 : Έμειναν με την όρεξη…

Μάλλον δίκαιο το αποτέλεσμα στην Λιγκούρια όπου τόσο η Σπέτσια όσο και η Μπολόνια , φανερώνοντας αρετές αλλά κι αδυναμίες, προσπάθησαν να παίξουν ποδόσφαιρο δημιουργία και χωρίς παθογένειες όμως παρότι η κάθε μια είχε τις ευκαιρίες της να κερδίσει εν τέλει έμειναν με την «παρηγορία» του ενός βαθμού!
Οι «ροσομπλού» του Σάσα Μιχάϊλοβιτς μπήκαν πιο δυνατά κι ευτύχησαν να προηγηθούν νωρίς, στο 7ο με τον Αυστριακό Μάρκο Αρναούτοβιτς.
Ακολούθησε ένα ανοιχτό ματς όπου αρχικά η Μπολόνια θα μπορούσε να σημειώσει δεύτερο τέρμα και στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου ο

Μπαστόνι ισοφάρισε σε 1-1!
Στο ξεκίνημα τις επανάληψης οι γηπεδούχοι πήραν προβάδισμα με αυτογκόλ του Ολλανδού Σούτεν. (54′)
Στο 64’ ο Αρναούτοβιτς αξιοποίησε το κενό στην άμυνα της Μπολόνια και βγαίνοντας απέναντι στον Ντραγκόφκσι διαμόρφωσε το τελικό 2-2!
Υπήρχε και έντονο Ελληνικό ενδιαφέρον στην αναμέτρηση…
Το παρόν στην άμυνα της Σπέτσια έδωσε καθ’ όλη τη διάρκεια του ματς ο πρώην «ερυθρόλευκος» Δημήτρης Νικολάου ενώ ο Μπάμπης Λυκογιάννης ξεκίνησε βασικός κι αντικαταστάθηκε στο 76’ από τον Καμπιάσο.
Χωρίς νίκη μετά από πέντε αγωνιστικές η Μπολόνια μετράει τρεις πόντους έναντι 5 των γηπεδούχων οι οποίοι βρίσκονται στη μέση της βαθμολογίας

Keywords
Τυχαία Θέματα