"Σπαρακτικό" θα είναι το "IT: Chapter Two" σύμφωνα με τον σεναριογράφο της ταινίας

Πρεμιέρα σε έναν χρόνο από τώρα.

Έχει περάσει καιρός από την τελευταία φορά που μάθαμε κάτι για την επερχόμενη ταινία της Warner Bros., "ΙΤ: Chapter Two", καθώς η ταινία αυτήν την περίοδο βρίσκεται στο στάδιο παραγωγής. Ο σεναριογράφος της, ωστόσο, βρήκε τον χρόνο να κάνει μερικές δηλώσεις και με βάση τα λεγόμενά του, το φινάλε της ταινίας θα είναι 'σπαρακτικό".

Σύμφωνα με το joblo.com, ο Gary Dauberman

μίλησε για την πρόκληση του να παρουσιάζεις γνωστούς χαρακτήρες στο κοινό μετά από ένα μεγάλο χρονικό άλμα:

"Προσπάθησα να κάνω ό,τι καλύτερο μπορούσα στο να πάρω τους τόσο ωραία γραμμένους χαρακτήρες του Stephen King και να τους μεταφέρω στο σενάριο. Έχει πλάκα να ξανασυναντάς τους χαρακτήρες και να βλέπεις τι κάνουν μετά από 27 χρόνια. Ήταν πρόκληση να ανακαλύψω τι τους συνέβη στο μέλλον. Πως θα τους παρουσίαζα ξανά στο κοινό; Στην πρώτη ταινία, είναι όλοι στο σχολείο και τους βλέπεις σαν σύνολο, αλλά 27 χρόνια αργότερα, δεν είναι spoiler αν πω ότι είναι διασκορπισμένοι στη χώρα. Βλέπουμε τι απέγιναν και αυτό είναι εκπληκτικό. Και μετά τους βλέπουμε να επιστρέφουν στο Derry."

Ο σεναριογράφος δεν έμεινε εκεί, αλλά είπε και το εξής:

"Το τέλος πιστεύω θα είναι ικανοποιητικό για το κοινό και ίσως λίγο σπαρακτικό".

Η παραγωγή του "IT: Chapter 2" έχει ξεκινήσει, κάτι το οποίο μάθαμε από δημοσίευση του McAvoy, ο οποίος τραυματίστηκε κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων. Έχουμε δει φωτογραφία του ενήλικου cast του "Losers Club", το οποίο περιλαμβάνει τους Jessica Chastain ως Beverly, James McAvoy ως Bill, Isaiah Mustafa ως Mike, Jay Ryan ως Ben, James Ransone ως Eddie, Bill Hader ως Richie και Andy Bean ως Stanley. Στο sequel οι χαρακτήρες θα αντιμετωπίσουν και πάλι τον Pennywise (Bill Skarsgard), τον κλόουν του Stephen King που μοιάζει σαν να βγήκε από τους χειρότερους παιδικούς εφιάλτες.

Ο σκηνοθέτης Andy Muschietti επιστρέφει για τη δημιουργία του sequel. Στην παραγωγή βρίσκονται οι Barbara Muschietti, Dan Lin και Roy Lee, ενώ οι Marty Ewing, Seth Grahame-Smith και David Katzenberg είναι εκτελεστικοί παραγωγοί.

Διαβάστε το review μας για την πρώτη ταινία "IT" και πείτε μας στα σχόλια πόσο ανυπομονείτε για τη δεύτερη. Η ταινία θα κυκλοφορήσει στις κινηματογραφικές αίθουσες στις 6 Σεπτεμβρίου του 2019, σε Η.Π.Α. και Ηνωμένο Βασίλειο.

IGN GreeceIT Chapter 2: Ο James McAvoy δεν βγήκε αλώβητος από τη μάχη με τον PennywiseIT: Chapter Two: Το ενήλικο "Loosers Club" χαλαρώνει στα γυρίσματαΗ Jessica Chastain μεταμορφώνεται για τις ανάγκες του "IT:Chapter Two"

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα