Σουάζο: Επέλεξε Τουλούζ!

Ο Γκαμπριέλ Σουάζο ήταν πολύ ψηλά στη λίστα του Ολυμπιακού και μάλιστα κάποια στιγμή βρέθηκε και στην κορυφή, αφού το θέμα του Τόνι Λάτο δεν προχωρούσε. Ο Χιλιανός που είχε μείνει ελεύθερος από την Κόλο Κόλο δεν μπορούσε να περιμένει για πολύ τους Πειραιώτες κι έτσι βρήκε τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Ο αριστερός μπακ τα βρήκε σε όλα με την Τουλούζ και θα συνεχίσει την καριέρα του στη γαλλική ομάδα, όπως ανακοινώθηκε πριν από λίγο. Ο ποδοσφαιριστής είχε αποφασίσει να μην

ανανεώσει το συμβόλαιο του με την Κόλο Κόλο αφού ήθελε να παίξει στην Ευρώπη.

"J'étais capitaine à Colo-Colo. Ce que je peux promettre aux supporters, c'est que je ne lâcherai jamais rien, je laisserai tout sur le terrain. Peu importe la situation, je donnerai toujours le maximum, je n'abandonnerai jamais."

Gabriel Suazo

https://t.co/pr4mWeraYF pic.twitter.com/U1Wepu5uWc

— Toulouse FC (@ToulouseFC) January 16, 2023

Εκτός από τον Ολυμπιακό υπήρξε σοβαρό ενδιαφέρον και από την Τουρκία με Μπεσίκτας και Γαλατασαράι να δίνουν μάχη για να τον αποκτήσουν. Ο ίδιος τελικά επέλεξε την Τουλούζ, ενώ σύμφωνα με τα δημοσιεύματα έχει συμφωνήσει για συμβόλαιο διάρκειας 3.5 χρόνων!

«Ήμουν αρχηγός στην Κόλο-Κόλο. Αυτό που μπορώ να υποσχεθώ στους οπαδούς είναι ότι ποτέ δεν θα παρατήσω τίποτα, θα δίνω τα πάντα στο γήπεδο. Ό,τι κι αν συμβαίνει, θα δίνω πάντα το 100%», είπε στις πρώτες του δηλώσεις.

Keywords
Τυχαία Θέματα