Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Ένας άλλος Μάρκους Ράσφορντ… (pic)

Μετά από δύο σεζόν χωρίς καλή απόδοση, ο 25χρονος έχει ξαναβρεί τη φόρμα του και ανθίζει ξανά υπό τις οδηγίες του Τεν Χαγκ, σκοράροντας σε κάθε μία από τις τελευταίες επτά εμφανίσεις του.
Μετάξύ άλλων έχει πετύχει τα νικητήρια τέρματα κόντρα σε Λίβερπουλ, Άρσεναλ, Ομόνοια Λευκωσίας και Γουέστ Χαμ. Και η επιτάχυνση συνεχίζεται μετά το Παγκόσμιο Κύπελλο…

So proud to win this award!To be acknowledged by the club’s fans means the world to me. Hopefully, I can

continue to bring the fans more happiness. #manutd pic.twitter.com/bH0zdfeUBn

— Marcus Rashford (@MarcusRashford) January 13, 2023

Το γκολ που πέτυχε εναντίον της Σίτι, ήταν σημαντικό και για εκείνον, καθώς έγινε ο πρώτος παίκτης της Γιουνάιτεντ, μετά τον Κριστιάνο Ρονάλντο τον Απρίλιο του 2008, που σκοράρει σε επτά συνεχόμενες εμφανίσεις σε όλες τις διοργανώσεις. Από τη φόρμα του επωφελήθηκε και η Γιουνάιτεντ. Η ομάδα του Τεν Χαγκ, κέρδισε εννέα συνεχόμενους αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις, για πρώτη φορά από τον Ιανουάριο του 2017.

Μετράει 16 γκολ σε 26 συμμετοχές αυτή τη σεζόν, που αποτελεί ήδη τον τρίτο καλύτερο απολογισμό της καριέρας του σε περισσότερα από επτά χρόνια σε επίπεδο πρώτης ομάδας.
Στην τρέχουσα φόρμα, κανένας από τους διεθνείς συμπαίκτες του δεν μπορεί να συγκριθεί μαζί του. Ο επιθετικός της Τότεναμ και αρχηγός της Εθνικής Αγγλίας Χάρι Κέιν είναι πιο κοντά, με τέσσερα γκολ σε πέντε παιχνίδια μετά από την επανέναρξη.

Keywords
Τυχαία Θέματα