Σκληρές διαπραγματεύσεις με τον Βέμερ

Οι επαφές του Παναθηναϊκού με την πλευρά του Γενς Βέμερ για την εύρεση λύσης στο θέμα των οφειλών συνεχίζονται, με τα χρονικά περιθώρια να στενεύουν επικίνδυνα για το “τριφύλλι”. Ήδη, οι “πράσινοι” έχουν τιμωρηθεί με δυο αφαιρέσεις βαθμών (-6) και στην τρίτη θα αποβληθούν από το πρωτάθλημα, κάτι που θα σημαίνει τον υποβιβασμό τους.

Η διοίκηση του Παναθηναϊκού
πρότεινε στην πλευρά του Γερμανού μπακ να του καταβληθεί άμεσα ένα ποσό της τάξεως των 200 χιλιάδων ευρώ και οι υπόλοιπες 400 χιλιάδες ευρώ, να του καταβληθούν σε δόσεις. Ο Βέμερ αρνήθηκε και αντιπρότεινε στην πλευρά Αλαφούζου να του καταβληθούν άμεσα 300 χιλιάδες ευρώ και τα υπόλοιπα σε δόσεις.

Στις τάξεις των “πράσινων” επικρατεί αισιοδοξία πως θα βρεθεί τελικά η “χρυσή τομή” και πως δε θα υπάρξει νέα αφαίρεση βαθμών, που θα σημάνει και τον υποβιβασμό της ομάδας. Τέλος, την ερχόμενη εβδομάδα αναμένεται να πραγματοποιηθεί το διοικητικό συμβούλιο της Super League, όπου θα συζητηθεί το θέμα της αλλαγής του κανονισμού για την αδειοδότηση των ομάδων, με το “τριφύλλι” να ζητάει να μην ισχύσει από εδώ και στο εξής η ποινή του υποβιβασμού.
Keywords
Τυχαία Θέματα