Σκηνοθέτη και σεναριογράφο από τους "X-Men" πιθανολογείται να έχει η "Red Sonja"

Ο Bryan Singer θα συναντήσει τον Ashley Miller;

Ανοίγει και πάλι το κεφάλαιο "Red Sonja", αφού φαίνεται πως ένας αρκετά γνωστός σκηνοθέτης βρίσκεται σε συζητήσεις για να αναλάβει τα ηνία της αναβίωσης της ηρωίδας.

Όπως αναφέρει το THR, ο Bryan Singer

είναι ο πιθανός σκηνοθέτης της νέας ταινίας "Red Sonja". Ένα όνομα εξαιρετικά γνωστό στον κινηματογραφικό χώρο που μεταφέρει σε ταινίες ιστορίες από κόμικ, και όχι μόνο.

Ο Singer έχει πολλούς γνωστούς τίτλους να στολίζουν το βιογραφικό του. Από το 1995 με την ταινία "The Usual Suspects" ("Συνήθεις Ύποπτοι"), βραβευμένη με δύο Όσκαρ, μέχρι και την ερχόμενη βιογραφική ταινία για τη ζωή και την καριέρα του Freddie Mercury, "Bohemian Rhapsody", έχουν μεσολαβήσει τα "X-Men", "X-Men 2", "X-Men: Days of Future Past" και "X-Men: Apocalypse".

Για το "Red Sonja" θα συνεργαστεί με τον σεναριογράφου του "X-Men: First Class", Ashley Miller, ο οποίος θα υπογράψει το σενάριο και για την ερχόμενη spinoff ταινία από τον κόσμο του "Conan the Barbarian".

Η ανακοίνωση για την ταινία είχε γίνει το προηγούμενο έτος, όταν είχαν γνωστοποιηθεί και οι παραγωγοί που θα αναλάμβαναν την μεταφορά. Με το όνομα της Millennium Media του "The Expendables" μπροστά, οι Avi Lerner και Joe Gatta έχουν αναλάβει την παραγωγή, σε συνεργασία με τους Mark Canton και Courtney Solomon της Cinelou, και τον Luke Lieberman, που διατηρεί τα πνευματικά δικαιώματα του τίτλου, στη θέση του εκτελεστικού παραγωγού. Η δήλωση του Lerner που συνόδευσε την ανακοίνωση της ταινίας ήταν, "Περιμέναμε την κατάλληλη στιγμή γι αυτήν την αναβίωση και μετά την επιτυχία του 'Wonder Woman', το κοινό μίλησε. Θέλει γυναίκες ηρωίδες".

Η ταινία για τη Sonja προετοιμαζόταν από το 2008, όπως είχε ανακοινωθεί εκείνη τη χρονιά κατά τη διάρκεια του SDCC, από τους Robert Rodriguez και Rose McGowan. Έκτοτε, οι σεναριογράφοι έρχονταν και έφευγαν από το project, με τον Christopher Cosmos να είναι ένας από τους πιο πρόσφατους.

Αν δεν βρείτε την Θάλεια στο El Dorado, στην Middle Earth ή στην Grand Line, αναζητήστε την στο Facebook ή το Twitter.

IGN GreeceA Simple Favor - Επίσημο TrailerΟι νέες αφίσες της εβδομάδας 09/07 - 16/09Μάχη ανθρώπων και εξωγήινων απολυταρχών στο "Captive State"

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα