Τη δική του σειρά κόμικς αποκτά ο Killmonger του "Black Panther"

Θα κυκλοφορήσει τον Δεκέμβριο.

Ο Killmonger, ο μεγάλος αντίπαλος του Black Panther, αποκτά δική του σειρά κόμικς από την Marvel.

Σύμφωνα με το Vulture, η μίνι σειρά θα αποτελείται από πέντε τεύχη και θα έχει τον απλό τίτλο "Killmonger". Θα ακολουθεί την ιστορία ενός κατοίκου της Wakanda με το όνομα N’ Jadaka ο οποίος εξορίστηκε στις ΗΠΑ και από ένα πολλά υποσχόμενο νέο, έγινε ο σούπερ κακός με το

όνομα Erik Killmonger. Αν και ο χαρακτήρας υπάρχει από την δεκαετία του '70, αυτή θα είναι η πρώτη φορά που αποκτά τη δική του σειρά.

Το "Killmonger" θα γράψει ο Bryan Edward Hill, γνωστός μέσα από το "On the Outside" με πρωταγωνιστή τον Batman. Καλλιτέχνης της σειράς θα είναι ο Juan Ferreyra, ο οποίος έχει δουλέψει πάνω σε πολλά κόμικς "Green Arrow".

Source: Vulture. Image credit: Marvel Entertainment/Juan Ferreyra.

"Είναι η ιστορία ενός ανθρώπου που τον έχει απογοητεύσει η Wakanda με πολλούς τρόπους. Τον απογοήτευσαν οι άνθρωποι έξω από την Wakanda, ακόμα και η δική του συνείδηση, και ήθελα να το σχεδιάσω αυτό”, είπε ο Hill σε συνέντευξή του με το Vulture. "Για μένα, η γνωστή μάχη μεταξύ των Erik Killmonger και T’Challa είναι τραγική. Δεν έπρεπε να συμβεί. Είναι μια διαμάχη, η οποία γεννήθηκε μέσα από μια παρεξήγηση και από έναν νεαρό άνδρα που απομάκρυναν από το σπίτι του με την βία".

Ο Hill υποσχέθηκε ότι στη σειρά θα δούμε εκδίκηση, την πνευματικότητα της Wakanda και τις νέες διαστάσεις του Killmonger. Η ιστορία θα ξεκινά με την αποφοίτηση του Killmonger από το MIT, τη δύσκολη επιλογή μεταξύ μια καλής ζωής και της εκδίκησης και την επιστροφή του στην Wakanda. "Έχει να κάνει με την πτώση ενός ανθρώπου, ο οποίος θα μπορούσε να γίνει κάτι καλύτερο από αυτό που έγινε, και στην ιστορία βλέπουμε πως καταλήγει εκεί", είπε ο Hill.

Αν και δεν συνδέεται άμεσα με το MCU, ο Hill πήρε στοιχεία της ιστορίας του Killmonger και από την ταινία "Black Panther", όπως ότι είναι "ένας μοναχικός στρατιώτης" που χρησιμοποιεί τον φόβο και τον θυμό του ως δικαιολογία για τις βίαιες πράξεις του.

Το "Killmonger #1" θα κυκλοφορήσει στις 5 Δεκεμβρίου.

Μην ξεχάσετε να διαβάσετε το review μας για την ταινία "Black Panther", η οποία θα ήθελε πολύ να αποκτήσει ένα Όσκαρ.

Μείνετε συντονισμένοι στο IGN Greece για ό,τι νεώτερο.

IGN GreeceO Black Panther στοχεύει το ΌσκαρΤο "Black Panther" γίνεται η τρίτη ταινία που ξεπερνά τα 700 εκατομμύρια δολάρια στις ΗΠΑΗ Shuri του "Black Panther" αποκτά τη δική της σειρά κόμικ βιβλίων

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα