Σκίμπε φεύγει, Αναστασιάδης έρχεται;

Ιδιαίτερα σημαντικό αναμένεται το διοικητικό συμβούλιο της ΕΠΟ το μεσημέρι της Πέμπτης στην Θεσσαλονίκη, όπου αναμένεται να επικυρωθεί η αποδέσμευση του Μίχαελ Σκίμπε και η ανακοίνωση συμφωνίας με τον Άγγελο Αναστασιάδη.

Βέβαια, τίποτα δεν μπορεί να θεωρηθεί ως οριστικό αφού αυτό είναι ένα έρεισμα μέσα στην ΕΠΟ, ενώ υπάρχουν και οι “φωνές” που επιθυμούν την παραμονή
του Γερμανού στα δύο παιχνίδια του Nations League.

Το μόνο σίγουρο είναι πως θα ειπωθούν κι άλλες προτάσεις στο ΔΣ της Πέμπτης, όμως με τα τωρινά δεδομένα ο 65χρονος Άγγελος Αναστασιάδης είναι το φαβορί, καθώς αποτελεί και προσωπική επιλογή του Ευάγγελου Γραμμένου.

Ένα ακόμα όνομα που έχει πέσει στο τραπέζι είναι και αυτό του Γιώργου Καραγκούνη. Όχι φυσικά για προπονητή, αλλά για τεχνικός διευθυντής, να επιστρέψει δηλαδή σε μια θέση που είχε επί εποχής Μαρκαριάν στην Εθνική ομάδα.

Αυτά και πολλά ακόμα σημαντικά για το θέμα της Εθνικής Ελλάδας αναμένονται να συζητηθούν στην συνεδρίαση της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΕΠΟ με τον Αναστασιάδη αυτή τη στιγμή να φαντάζει ως το απόλυτο φαβορί για την διαδοχή του Μίχαελ Σκίμπε.
Keywords
Τυχαία Θέματα