Σκέψεις Αλαφούζου για μοντέλο... Στραματσόνι!

Καμία απόφαση δεν υπάρχει στο "στρατόπεδο" του Παναθηναϊκού για τον αντι - Νταμπίζα και αυτό που λένε άνθρωποι από το στενό περιβάλλον του Γιάννη Αλαφούζου, είναι ότι δεν υπάρχει βιασύνη για να καλυφθεί η συγκεκριμένη θέση.

Ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ Παναθηναϊκός επεξεργάζεται διάφορα σενάρια αυτή την περίοδο και σύμφωνα με πληροφορίες του novasports.gr, σκέφτεται να επαναφέρει το μοντέλο... Στραματσόνι στο σύλλογο με τον προπονητή να αποκτά περισσότερες αρμοδιότητες και πιο σημαντικό ρόλο στο κομμάτι των μεταγραφών.

Ο Γιάννης Αλαφούζος σκέφτεται σοβαρά το ενδεχόμενο να αναβαθμίσει τον διοικητικό ποδοσφαιρικό σύμβουλο, Κώστα Κωνστάντο και να ζητήσει από τον Γιώργο Δώνη να εμπλακεί πιο άμεσα στο θέμα των μεταγραφών, ωστόσο όλα αυτά είναι σκέψεις και πρέπει να ξεκαθαριστεί ότι δεν υπάρχει κάτι το οριστικό.

Παράλληλα ήδη έχουν αρχίσει να προτείνονται τεχνικοί διευθυντές στο Τριφύλλι από την Ελλάδα και το εξωτερικό και ανάμεσα στα ονόματα που έχουν προταθεί είναι αρκετές ενδιαφέρουσες περιπτώσεις, όπως αυτή του Γερμανού Γιαν Σιλντεμάιζερ.
Keywords
Τυχαία Θέματα