Σισέ για Βοτανικό: "Θα είναι η κόλαση μας"!

Σισέ για Βοτανικό: "Θα είναι η κόλαση μας"! ntzouaniΠαρ, 11/20/2020 - 15:31

 

Ο Τζιμπρίλ Σισέ δήλωσε ενθουσιασμένος με τα νέα για το γηπεδικό θέμα του Παναθηναϊκού σε συνέντευξη που παραχώρησε στο trifilara.gr. 

Η τοποθέτηση του Σισέ για το γήπεδο στο Βοτανικό: 

"Σπουδαία νέα, γιατί το ΟΑΚΑ

είναι όμορφο γήπεδο, όμως ο στίβος που υπάρχει δεν το κάνει ένα ποδοσφαιρικό γήπεδο. Επίσης μοιράζεσαι το γήπεδο με άλλες ομάδες, επομένως δεν είναι το "σπίτι" σου. Ο Παναθηναϊκός χρειάζεται το γήπεδο του, το σπίτι του και όταν οι άλλες ομάδες θα πηγαίνουν εκεί, θα το... καταλαβαίνουν. Εδώ είναι "κόλαση", δεν θέλουμε να μείνουμε εδώ για πολύ. Θα έρθουμε, θα χάσουμε το παιχνίδι και θα γυρίσουμε σπίτια μας. Αυτή είναι η ιδέα, γιατί ο Παναθηναϊκός πρέπει να ξαναγίνει μια ομάδα η οποία θα... τρομάζει". 

ΕΛΛΑΔΑ - Super League 1 - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Παναθηναϊκός - Ποδόσφαιρο Off Off ntzouani Off Off ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΣΙΣΕ Νέο γήπεδο Παναθηναϊκού Παναθηναϊκός ΕΛΛΑΔΑ Ο Τζιμπρίλ Σισέ δήλωσε ενθουσιασμένος με τα νέα για το γηπεδικό θέμα του Παναθηναϊκού σε συνέντευξη που παραχώρησε στο Νίκο Τζουάννη.  Article publish on Παρ, 11/20/2020 - 15:31 Article hide updated date On Article is longform Off
Keywords
Τυχαία Θέματα