Σίμον Κερ: Δεν μιλάμε για σκουντέτο, επαγγελματίας ο Ζλάταν

Σίμον Κερ: Δεν μιλάμε για σκουντέτο, επαγγελματίας ο ΖλάτανsdimolitΤετ, 11/04/2020 - 17:34

Ο Σίμον Κερ τόνισε πως οι αήττητοι μέχρι στιγμής ''ροσονέρι'' δεν έχουν καταφέρει απολύτως τίποτα, ενώ αποθέωσε τον Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς. Η Μίλαν αντιμετωπίζει την Πέμπτη (5/11) τη Λιλ στους ομίλους του Europa League και ο Δανός κεντρικός αμυντικός όπου έχει περάσει από τη Βρετάνη φορώντας την φανέλα της μίλησε στην συνέντευξη τύπου.

''Η εποχή στη Λιλ

ήταν σημαντική για μένα, μετά τη θητεία μου στη Γερμανία. Πέρασα πολύ όμορφα, ενώ γεννήθηκε εκεί και το πρώτο μου παιδί. Βελτιώθηκα ως ποδοσφαιριστής καθώς είχαμε μια πολύ δυνατή ομάδα''.

''Προτιμώ να παίζω σε κάθε ματς, νιώθω καλύτερα μέσα στο γήπεδο παρά εκτός. Χαίρομαι που όλοι στην ομάδα είναι καλά, όμως ακόμα δεν έχουμε καταφέρει τίποτα. Δεν είμαι εδώ για διακοπές. Δίνω καθημερινά τον καλύτερό μου εαυτό για να βοηθήσω την ομάδα. Ποτέ δεν αμφέβαλα για τις δυνατότητες μου αλλά πάντα υπάρχει περιθώριο βελτίωσης''.

Ο Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς εντυπωσιάζει στα 39 του με 8 γκολ σε 7 ματς μέχρι τώρα στη σεζόν και ο Δανός μίλησε φυσικά με τα καλύτερα λόγια για τον συμπαίκτη του.

''Μέχρι στιγμής το ταξίδι είναι φανταστικό. Έχουμε βελτιωθεί αρκετά. Διαθέτουμε ποιότητα σε όλες τις θέσεις. Είμαστε μια νέα ομάδα με προοπτική. Είμαστε όλοι χαρούμενοι, αλλά δεν συζητάμε καθόλου για το μέλλον. Όλοι στην ομάδα νιώθουν την παρουσία του. Ο Ζλάταν είναι πολύ σοβαρός. Ένας επαγγελματίας που προσφέρει πολλά σε όλη την ομάδα. Στόχος του είναι πάντα η νίκη. Όλοι κινούμαστε προς αυτήν τη κατεύθυνση και έχουμε αποκτήσει νοοτροπία νικητή''.

 

ΔΙΕΘΝΕΙΣ - UEFA Europa League - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΙΤΑΛΙΑ - Serie A - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Milan- Ποδόσφαιρο Off Off sdimolit Off Off ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ AC Milan ΔΙΕΘΝΕΙΣ Ο Σίμον Κερ τόνισε πως οι αήττητοι μέχρι στιγμής ''ροσονέρι'' δεν έχουν καταφέρει απολύτως τίποτα, ενώ αποθέωσε τον Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς. Article publish on Τετ, 11/04/2020 - 17:34 Article hide updated date On Article is longform Off
Keywords
Τυχαία Θέματα