Μουρίνιο: Μιλήστε για τους άλλους, όχι για τον Κέιν

Μουρίνιο: Μιλήστε για τους άλλους, όχι για τον ΚέινsdimolitΤετ, 11/04/2020 - 16:58

Ο Ζοζέ Μουρίνιο με αφορμή το πέναλτι που κέρδισε η Τότεναμ στο ματς με τη Μπράιτον (2-1) επιτέθηκε στις Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Τσέλσι και Λίβερπουλ για φτηνές αποφάσεις.

 'Δεν μίλησα ποτέ για πέναλτι, δεν είναι μέρος των πραγμάτων που θέλουμε να βελτιώσουμε» είπε ο Πορτογάλος μάνατζερ λίγο πριν την αναμέτρηση της Τότεναμ με τη Λουντογκόρετς (6/11) στο Europa League.

O Χάρι Κέιν κέρδισε πέναλτι στη νίκη κόντρα στη Μπράιτον και ο Πορτογάλος προπονητής υπερασπίστηκε τον Βρετανό ο οποίος κατηγορήθηκε για τον τρόπο που κέρδισε την παράβαση.

«Έχετε μπερδευτεί επειδή θα έπρεπε να μιλάτε για παίκτες της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, της Μάντσεστερ Σίτι, της Λίβερπουλ και της Τσέλσι. Και μιλάτε για τον Χάρι Κέιν που ήταν σε θέση να ελέγξει την μπάλα σε επικίνδυνη θέση και η Λάλανα έρχεται με μια πολύ απερίσκεπτη δράση και κάνει φάουλ.

«Γιατί μιλάς; Αν είσαι έξυπνος ή δεν είσαι έξυπνος; Το να είσαι έξυπνος είναι να κρατάς την μπάλα, να σουτάρες και να σκοράρεις. Ήταν φάουλ. Για τι μιλούν οι δημοσιογράφοι; Είναι φάουλ, άμεσο ελεύθερο λάκτισμα ή πέναλτι. Εναπόκειται στο VAR να αποφασίσει, εναπόκειται στον διαιτητή να αποφασίσει. Ο διαιτητής αποφάσισε να δώσει πέναλτι''.

''Σκέφτηκα στην αρχή πως ίσως ήταν φάουλ, αλλά μετά αποφάσισε το VAR. Ο Χάρι Κέιν είναι εκεί για να σκοράρει. Απλώς θέλει να ελέγξει την μπάλα, βλέπει την μπάλα στον αέρα, χρησιμοποιεί το σώμα του για να προστατεύσει και ο Λαλάνα ήταν απερίσκεπτος, έκανε λάθος, τελεία. Αν θέλετε να μιλήσετε για αυτό το παιχνίδι, πρέπει να μιλήσετε για κάτι που συνέβη που θα μπορούσε να είχε άμεσο αντίκτυπο στο αποτέλεσμα του παιχνιδιού. Δεν υπάρχει άλλη ιστορία. Τι μιλάτε για εμάς; Μιλήστε για τη Λίβερπουλ και την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Μην μιλάτε για τον Χάρι Κέιν''.

ΑΓΓΛΙΑ - Premier League - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Tottenham Hotspur - Ποδόσφαιρο Off Off sdimolit Off Off ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Tottenham Hotspur ΑΓΓΛΙΑ Ο Ζοζέ Μουρίνιο με αφορμή το πέναλτι που κέρδισε η Τότεναμ στο ματς με τη Μπράιτον (2-1) επιτέθηκε στις Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Τσέλσι και Λίβερπουλ για φτηνές αποφάσεις. Article publish on Τετ, 11/04/2020 - 16:58 Article hide updated date On Article is longform Off
Keywords
Τυχαία Θέματα