Σιμάνσκι: “Πέρασα την καλύτερη σεζόν της ζωής μου” (vids)

Διακοπές τέλος, για την ώρα τουλάχιστον, για τον Ντάμιαν Σιμάνσκι ο οποίος ενσωματώθηκε στην αποστολή της Εθνικής Πολωνίας που προετοιμάζεται για τα ματς με την Γερμανία και την Μολδαβία.

Ο διεθνής μέσος της ΑΕΚ συμπεριλήφθηκε στα πλάνα του Φερνάντο Σάντος και βρίσκεται ήδη στη Βαρσοβία, όπου την Δευτέρα ουσιαστικά θα βρίσκονται όλοι οι παίκτες για να αρχίσει η προετοιμασία για τα δύο ματς που προαναφέραμε.

Ο Σιμάνσκι που έκανε μια εξαιρετική σεζόν με την ΑΕΚ

μίλησε στους συμπατριώτες του για την κατάσταση στην οποία βρίσκεται, λέγοντας μεταξύ άλλων πως: “Ακούω τις οδηγίες του προπονητή μου και τι περιμένει από μένα. Πέρασα την καλύτερη σεζόν της ζωής μου. Η αυτοπεποίθησή μου έχει αυξηθεί και θα προσπασθήσω να δώσω τον καλύτερο εαυτό μου για να συνεχίσω τις καλές εμφανίσεις με την Εθνική μας ομάδα. Εννοείται πως θα είμαι έτοιμος”.

Ακολούθως ο διεθνής χαφ της ΑΕΚ είπε για τις διακοπές που προηγήθηκαν και τον βαθμό ετοιμότητάς του: “Η ενέργεια παραμένει ίδια. Είχα κάποιες μέρες άδειας και μπόρεσα να ξεκουραστώ λίγο. Την Δευτέρα ήρθα στην Εθνική ομάδα με τις μπαταρίες μου φορτισμένες”.

Keywords
Τυχαία Θέματα