Άρης: Η… κάλπη για Νταρίντα έστειλε μήνυμα

Ο Άρης ετοιμάζεται να αρχίσει την προετοιμασία του για την επόμενη σεζόν, η κοντινή χρονικά απόσταση όμως με το τέλος της προηγούμενης έχει φέρει στην επικαιρότητα και τις δύο -απολογιστικού χαρακτήρα- ψηφοφορίες που έχουν να κάνουν με τον MVP της προηγούμενης αγωνιστικής περιόδου.

Και στις δύο επικράτησε ο Βλάντιμιρ Νταρίντα. Και στην ψηφοφορία τα αποτελέσματα

της οποίας ανακοίνωσε ο Άρης και στην ψηφοφορία τα αποτελέσματα της οποίας ανακοίνωσε η SL μέσα από την επίσημη ιστοσελίδα της. 

Το ότι ο Νταρίντα αναδείχτηκε πρώτος και στις δύο μπορεί και να μην ήταν είδηση. Κι ας παίζει ο Τσέχος μέσος στον Άρη από τα μισά της σεζόν και μετά.

Αλλωστε και ο τεχνικός διευθυντής, Ρόμπερτ Παλίκουτσα στη συνέντευξη Τύπου που είχε δώσει είχε μιλήσει πόσο καλό θα ήταν να έχει 20 Νταρίντα

Αυτό που επίσης είναι αξιοσημείωτο ότι και στις δύο ψηφοφορίες έχει μείνει στη δεύτερη θέση ο Πάλμα που κάνει και αυτός μια εξαιρετική σεζόν.

Ο Πάλμα που ολοκλήρωσε τη σεζόν με 13 γκολ (πρώτος σκόρερ μαζί με τον Γκρέι) και μόνος του πρώτος σκόρερ στο Πρωτάθλημα με 11 γκολ.

Προφανώς και τούτο δεν έχει με το ότι δεν αναγνωρίζεται η αξία του Πάλμα ή η σεζόν που έκανε. Είναι όμως και η ανάκη που έχει ο Αρης για να (ξανα)βρεί μια ισορροπία στους χαφ εκεί που δεν την είχε -σε μεγάλο βαθμό- στο πρώτο μέρος της σεζόν. 

Keywords
Τυχαία Θέματα