Σίλβα: «Δεν γνωρίζω τίποτα για την Έβερτον»

Ο Μάρκο Σίλβα υπογράμμισε πως δεν γνωρίζει αν η Έβερτον έχει καταθέσει επίσημη πρόταση στη διοίκηση της Γουότφορντ για την απόκτησή του και τόνισε πως είναι προσηλωμένος στην ομάδα του. Ο Πορτογάλος τεχνικός παρέπεμψε στη διοίκηση της αγγλικής ομάδας, σχετικά με το μέλλον του και τόνισε πως όσο καιρό θα κάθεται στον πάγκο της ομάδας, θα είναι απόλυτα συγκεντρωμένος στις υποχρεώσεις της.

Χαρακτηριστικά, ο πρώην τεχνικός του Ολυμπιακού δήλωσε: «Θα δουλεύω
καθημερινά για την ομάδα μου, δεν υπάρχει αμφιβολία σε αυτό. Τίποτα δεν θα αλλάξει, διότι όλοι στον σύλλογο ξέρουν ότι αυτό είναι δέσμευση! Καθημερινά θα δίνω το 100% στην ομάδα μου».

Στη συνέχεια, ο Πορτογάλος τεχνικός δήλωσε για το ενδιαφέρον της Έβερτον: «Δεν γνωρίζω εάν υπάρχει πρόταση ή όχι. Είναι θέμα των διοικούντων να συζητήσουν για αυτά τα θέματα. Διαβάζω πολλά πράγματα αυτή τη βδομάδα. Το κυριότερο; Από τη μία έλεγαν ότι δεν ήθελα να μιλήσω με κανέναν και την άλλη ότι… ήθελα! Με αυτή που πρέπει να μιλήσει για τέτοια θέματα είναι η διοίκηση και οι παίκτες μου. Με κανέναν άλλον! Κάνω κανονικά τη δουλειά μου όπως την πρώτη μέρα που ήρθα εδώ».
Keywords
Τυχαία Θέματα