Προτό: «Είμαι χαρούμενος στον Ολυμπιακό»

Ο Σίλβιο Προτό υπογράμμισε πως είναι απόλυτα ευχαριστημένος με την έως τώρα παρουσία του στον Ολυμπιακό και πως πλέον αισθάνεται αρκετά καλύτερα από τότε που αγωνίζονταν στην Οστάνδη. Ο έμπειρος τερματοφύλακας των «ερυθρολεύκων» δεν παρέλειψε να αφήσει αιχμές για την κριτική που του είχε ασκηθεί, όταν αγωνίζονταν στη βελγική ομάδα.

Χαρακτηριστικά, ο Προτό δήλωσε στην εφημερίδα «Het Nieuwsblad»: «Είναι εξωφρενικό που έπρεπε να πληρώσω από την τσέπη μου
για να πάρω μεταγραφή. Η Οστάνδη είχε δεσμευτεί όταν με άφησε η Άντερλεχτ να πάω εκεί πως θα με άφηνε να φύγω αν υπήρχε ενδιαφέρον από το εξωτερικό, αλλά στο τέλος ζήτησαν λεφτά από τον Ολυμπιακό. Αυτή είναι η διαφορά συμπεριφοράς μεταξύ Άντερλεχτ και Οστάνδης. Και μου άσκησαν κριτική στον Τύπο που δεν έμεινα. Για ποιον να μείνω; Είχα την ευκαιρία να παίξω στο Champions League. Τώρα είμαι χαρούμενος στον Ολυμπιακό. Όλα είναι καλύτερα εδώ από όλες τις απόψεις. Για παράδειγμα στην Οστάνδη έπρεπε να είμαι στο αυτοκίνητο τρεις ώρες την ημέρα, ενώ εδώ ούτε μισή».
Keywords
Τυχαία Θέματα