Τι δεν είδαμε στο «Bohemian Rhapsody» για τη ζωή του Φρέντι Μέρκιουρι

H υποδοχή που επιφύλαξε το κοινό στην ταινία «Bohemian Rhapsody», με θέμα τη ζωή του θρυλικού Φρέντι Μέρκιουρι υπήρξε πράγματι θεαματική, επιβεβαιώνοντας τον «μύθο» που συνοδεύει τον ροκ σταρ, τον καλύτερο frontman όλων των εποχών.

Η περιπετειώδης -ως ζωή και ως παραγωγή- βιογραφία του Φρέντι Μέρκιουρι των Queen παρουσιάστηκε από τον Ντέξτερ Φλέτσερ, με πρωταγωνιστή τον Ράμι

Μάλεκ, σπάζοντας τα ταμεία και «χαρίζοντας» στον Ράμι Μάλεκ, το όσκαρ α' ανδρικού ρόλου για την ερμηνεία του ως Φρέντι Μέρκιουρι, παρότι υπήρχαν πολλοί άνθρωποι που φώναζαν ενάντια στην ταινία «Bohemian Rhapsody», κάποιοι γιατί είναι ομοφοβικοί και κάποιοι άλλοι αντιθέτως γιατί αισθάνθηκαν ότι προκαλεί ομοφοβία. Εν τω μεταξύ ο σκηνοθέτης της ταινίας, Μπράιαν Σίγνκερ, κατηγορήθηκε για βιασμό και σεξουαλική κακοποίηση.

Η ταινία είναι ταινία όμως και η πραγματικότητα συνήθως διαφορετική. Έτσι και από την «Bohemian Rhapsody» απουσιάζουν τραγικές, μα πραγματικές ιστορίες από τη ζωή του αγαπημένου Φρέντι.

O ιός της παρέκκλισης

Ο Φρέντι Μέρκιουρι, όπως και πολλοί άλλοι άνδρες και γυναίκες που νόσησαν από τον ιό HIV τη δεκαετία του 1980, υπήρξε θύμα της πανδημίας, των αποτυχιών των κυβερνήσεων και της περιφρόνησης των συμπολιτών του. Κι αυτή η ιστορία δεν είναι στην ταινία.


Διαβάστε όλο το θέμα στο TVXS.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα