Σεβίλλη-Ντόρτμουντ 1-4: Βεστφαλικό «πάρτι» στην Ανδαλουσία

Την φετινή σεζόν η Ντόρτμουντ παρουσιάζει δύο πρόσωπα, όμως στην Ανδαλουσία έδειξε τι είναι ικανή να κάνει στην καλή της ημέρα. Η Σεβίλλη είδε τους Βεστφαλούς να μετατρέπουν σε γκολ τις τρεις από τις τέσσερις τελικές που έκαναν στον στόχο και να προηγούνται με 0-3! Η συνέχεια δεν ήταν ανάλογη αλλά με σωστή διαχείριση του αποτελέσματος η ομάδα του Τέρζιτς πέτυχε την 2η νίκη της στο Champions League και άφησε στο -5

τις Κοπεγχάγη και Σεβίλλη που ισοβαθμούν με 1 βαθμό στον πάτο του 7ου ομίλου.

Ο Γκερέιρο στο 6ο λεπτό άνοιξε το σκορ, για να έρθουν στο 41′ ο Μπέλιγχαμ και στο 43ο λεπτό ο Αντεγιέμι (από πανέμορφη ενέργεια του Μουκόκο ξεκινά το γκολ) να τελειώσουν ουσιαστικά την δουλειά.

Η Σεβίλλη μείωσε με τον Γιουσέφ Εν Νεσίρι στο 51′ αλλά δεν είχε κάποια άλλη απάντηση πλην του Μαροκινού φορ. Ο Γιούλιαν Μπραντ στο 75ο λεπτό διαμόρφωσε το τελικό 1-4, που βάση της εικόνας του ματς μπορεί να χαρακτηριστεί και βαρύ.

Σεβίλλη Μπόνο, Τέλες, Καρμόνα, Σάλας, Νάβας (46′ Μοντιέλ), Γκουντέλι, Ράκιτιτς (62′ Ντιλέινι), Χορδάν (77′ Ντόλμπεργκ), Ίσκο (62′ Αλ. Γκόμεθ), Σούσο (46′ Λαμέλα), Εν Νεσιρί

Ντόρτμουντ: Μάιερ, Σλότερμπεκ, Οζκάν (85′ Αντ. Παπαδόπουλος), Γκερέιρο (80′ Ρότε), Μενιέ, Ζίλε, Τσαν, Μπέλινγκχαμ, Μουκοκό (80′ Μοντέστ), Μπραντ (85′ Αζάρ), Αντεγέμι (64′ Μάλεν)

Keywords
Τυχαία Θέματα