Λειψία – Σέλτικ 3-1: “Σεφτές” με εντυπωσιακό ποδόσφαιρο! (vids)

Η Λειψία επικράτησε 3-1 της Σέλτικ στη Red Bull Arena για την 3η αγωνιστική του Champions League και έβαλε στο “σακούλι” τους πρώτους τρεις πόντους στη διοργάνωση. Οι Γερμανοί ήταν καταιγιστικοί στις αντεπιθέσεις και βρήκαν πρώτοι δίκτυα με τον Κρίστοφερ Ενκουνκού στο 27′. Στο 19′ ο ίδιος παίκτης είδε το VAR να του ακυρώνει γκολ

ως offside. Η Σέλτικ απάντησε στο ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου με τον Ζότα να ισοφαρίζει 1-1 και να βάζει και πάλι τους Σκωτσέζους στο ματς!

Στο 57′ ο Σζόμποσλαϊ έστειλε την μπάλα στο δοκάρι του Χαρτ, μετά από απίθανο συνδυασμό των παικτών της Λειψίας. Στο 63′ ακυρώθηκε γκολ της Λειψίας και του Σζόμποσλαϊ, μέσω VAR, καθώς ο Σίλβα βρισκόταν σε θέση που επηρέαζε το οπτικό πεδίο του Τζο Χαρτ.

Το ολέθριο σφάλμα του τερματοφύλακα της Σέλτικ στο 64′ έδωσε την ευκαιρία στον Αντρέ Σίλβα να πετύχει το πρώτο του γκολ στη βραδιά. Μάλιστα ο ίδιος παίκτης ολοκλήρωσε τη δουλειά και σκόραρε στο 77′ για το τελικό 3-1.

Η Λειψία έφτασε τους τρεις βαθμούς στον 6ο όμιλο, πρωτοπόρος είναι η Ρεάλ Μαδρίτης, δεύτερη είναι η Σαχτάρ με τέσσερις, ενώ τελευταία έμεινε η Σέλτικ με έναν πόντο.

Επόμενη αγωνιστική (11/10):

Σαχτάρ Ντόνετσκ – Ρεάλ Μαδρίτης

Σέλτικ – Λειψία

Keywords
Τυχαία Θέματα