Σεβίλλη - Έλτσε 2-0: Μόνο 2-0 (hls)

Σεβίλλη - Έλτσε 2-0: Μόνο 2-0 (hls)evlachosΤετ, 03/17/2021 - 21:58

Όλο το πρώτο ημίχρονο στην αναμέτρηση της Σεβίλλης με την Έλτσε ήταν η κεφαλιά του Εν Νεσίρι που έδωσε το προβάδισμα στους γηπεδούχους. 

Από σέντρα του Σούσο, ο Μαροκινός φορ με το 15ο του φετινό γκολ στο πρωτάθλημα έκανε το 1-0 για την ομάδα του Λοπετέγκι η οποία δεν κινδύνευσε σε κανένα σημείο του πρώτου σαρανταπενταλέπτου. 

* Ήταν το πέμπτο γκολ

του Εν Νεσίρι με κεφαλιά φέτος τα περισσότερα από όλους στην Λα Λίγκα

Με την εκκίνηση του δευτέρου ημιχρόνου Όσκαρ (48'), Ράκιτιτς (55'), Εν Νεσίρι (59') και Ελ Χανταντί (67') έχασαν ευκαιρίες για να αυξήσουν το προβάδισμα καθώς νικήθηκαν από τον τερματοφύλακα Μπαντία. 

Η Σεβίλλη αγχώθηκε μόνο μια φορά στο 85ο λεπτό όταν ο Μπογέ απείλησε με προβολή αλλά ο Μπόνο μπλόκαρε, έστω και δύσκολα. 

Λίγο πριν το τέλος ο Φράνκο Βάσκες, μόλις μπήκε στο γήπεδο με την πρώτη του επαφή με την μπάλα, σκόραρε καταπληκτικό γκολ με τακουνάκι για το τελικό 2-0. 

Οι γηπεδούχοι πρόσεξαν την άμυνά τους, φρέσκαραν την ενδεκάδα τους και έφτασαν ως το τέλος κρατώντας άνετα το μηδέν για έβδομη φορά στα τελευταία δέκα παιχνίδια τους. 

Η ομάδα του Χουλέν Λοπετέγκι νίκησε ακόμη πιο άνετα από ότι δείχνει το τελικό 2-0 και παρέμεινε φυσικά στην τέταρτη θέση... στο +9 από την πέμπτη Σοσιεδάδ και στο -3 από την τρίτη Ρεάλ Μαδρίτης. 

Η Έλτσε παραμένει στο +1 από την επικίνδυνη ζώνη. 

 

Σεβίλλη : Μπόνο - Νάβας, Κουντέ, Γκόμεθ, Ακούνια (87' Πάπου Γκόμες) - Γκούντελι, Ράκιτιτς, Τόρες - Όσκαρ (62' Ελ Χανταντί, 87' Βάσκεθ), Σούσο (78' Ρεκίκ), Εν Νεσίρι (87' Ντε Γιόνγκ)

Έλτσε : Μπαντία - Παλάσιος, Βερδού, Κάλβο, Χοσέμα (77' Μοχίκα) - Φερνάντεθ (69' Μίγια), Γκούτι (84' Βίκτορ), Μαρκόνε, Φιδέλ (77' Πιάτι) - Καρίγιο (69' Μορέντε), Μπογέ 

ΙΣΠΑΝΙΑ - Primera Division - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Sevilla - Ποδόσφαιρο Elche - Ποδόσφαιρο Off Off evlachos Off Off ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ FC Sevilla ΙΣΠΑΝΙΑ Η Σεβίλλη αντιμετώπισε τον εκπληκτικό Μπαντία. Ο τερματοφύλακας της Έλτσε έκανε εξαιρετικές επεμβάσεις αλλά η ομάδα του ηττήθηκε στην Ανδαλουσία με 2-0. Καταπληκτικό το δεύτερο γκολ από τον Βάσκεθ. Article publish on Τετ, 03/17/2021 - 21:58 Article hide updated date Off Article is longform Off
Keywords
Τυχαία Θέματα