Λίβερπουλ: Ο Κλοπ άνετος με την αποτυχία

Λίβερπουλ: Ο Κλοπ άνετος με την αποτυχίαevlachosΤετ, 03/17/2021 - 21:28

Οι περσινοί πρωταθλητές Αγγλίας του Γιούργκεν Κλοπ έχουν απογοητευτική εικόνα φέτος και δυσκολεύονται να βρουν χώρο στην πρώτη τετράδα ενώ είναι πιθανό να μείνουν ακόμη και εκτός Europa League

Ο μάνατζερ των κόκκινων θεωρεί ότι είναι ευλογία για την ομάδα αγωνιστικά να μείνει εκτός Ευρώπης αλλά φυσικά είναι τεράστιο πρόβλημα οικονομικά.

Σε συνέντευξή του στην Bild

ανέφερε πως : 

"Καταλαβαίνω ότι σχεδόν σε όλες τις ομάδες του κόσμου θα είχα αμφισβητηθεί. Είναι λογικό, είναι η πραγματικότητα, η δουλειά μας. Θα το αποδεχόμουν αλλά στην Λίβερπουλ είναι διαφορετικά. Οι ιδιοκτήτες, ο αθλητικός διευθυντής, ακόμη και οι παίκτες... κανείς δεν αμφισβητεί κανέναν. Έχουμε αποδεχτεί την δύσκολη κατάσταση και θα παλέψουμε για να το ξεπεράσουμε" δήλωσε ο Γερμανός μάνατζερ. 

"Αν δεν παίξουμε στην Ευρώπη αυτό σημαίνει περισσότερος χρόνος για να χαλαρώσουμε. Αυτό θα είναι κακό για τους αντιπάλους μας. Η προπόνηση θα μας κάνει καλό. Αν είχαμε περισσότερο χρόνο να προπονηθούμε θα ήταν πλεονέκτημα για εμάς. Θα μας βοηθήσει να μετατρέψουμε μια αρνητική κατάσταση σε κάτι θετικό".

Ο Κλοπ μίλησε για τραγικά αμυντικά λάθη που φέρνουν και άσχημα αποτελέσματα ειδικά στο Άνφιλντ. 

Το πόσο κακό ή καλό θα κάνει στην ομάδα η δήλωση ότι δεν τρέχει και κάτι αν δεν βγει στην Ευρώπη θα δείξει το μέλλον. 


 

ΑΓΓΛΙΑ - Premier League - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Liverpool F.C - Ποδόσφαιρο Off Off evlachos Off Off ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Liverpool FC ΑΓΓΛΙΑ Ο Γιούργκεν Κλοπ καλοβλέπει το ενδεχόμενο να μείνει εκτός Ευρώπης η ομάδα του καθώς θα της δώσει "χρόνο να χαλαρώσει". Article publish on Τετ, 03/17/2021 - 21:28 Article hide updated date Off Article is longform Off
Keywords
Τυχαία Θέματα