Σερβία: Καθησυχαστικός ο Μίσιτς

Ο έμπειρος γκαρντ δέχτηκε ένα χτύπημα στο στήθος από τον Τόμας Κίζλινκ και αποχώρησε από την αναμέτρηση. Ο ίδιος τόνισε πως είναι καλά στην υγεία του και πως είναι κανονικά διαθέσιμος για τη συνέχεια των αγωνιστικών υποχρεώσεων.

Χαρακτηριστικά, ο Μίσιτς δήλωσε: «Είμαι καλά, δέχτηκα απλώς ένα χτύπημα, όλα εντάξει. Πιστεύω πραγματικά ότι έχω αποδείξει πως είμαι επαγγελματίας, κάποιος που δίνει πάντα τον καλύτερό του εαυτό, αναμένεται να πάρω περισσότερα λεπτά τώρα που φεύγει ο Μπόγκνταν. Η προσέγγισή μου ήταν πάντα η ίδια».

Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στην επικείμενη αναμέτρηση με την Τουρκία: «Η Τουρκία παίζει καταπληκτικά, με το στυλ του κόουτς Αταμάν. Επιτέλους τα βρήκαν καλά, έχουν ξεπεράσει τους τραυματισμούς που είχαν στο παρελθόν, έχουν καλούς παίκτες. Θα είναι ένα ωραίο παιχνίδι».

Keywords
Τυχαία Θέματα