Σερκλ Μπριζ – Άντερλεχτ 0-3: Δηλώνει παρούσα στη μάχη του τίτλου (highlights)

Η ομάδα των Βρυξελλών, πραγματοποιεί το καλύτερο ξεκίνημά της από το 2016-17, όταν κατέκτησε και τον τελευταίο της τίτλο, έχοντας 27 πόντους, έπειτα απο 13 αγωνιστικές.

Η Σερκλ Μπριζ, έχασε μετά από τρεις σερί νίκες και έμεινε τέταρτη.

Η Άντερλεχτ, εξουδετέρωσε τον αρχισκόρερ του πρωταθλήματος, Ντένκεϊ, ο οποίος είχε μόνο μία καλή ευκαιρία, στο 29΄, υποχρεώνοντας τον Σμάιχελ σε καλή επέμβαση.

Από εκεί και πέρα οι φιλοξενούμενοι πήραν τα ηνία και με τον Αζάρ να δημιουργεί…χάος και τους Ντόλμπεργκ και Ντράιερ

να εκτελούν, πήρε προβάδισμα 2-0 στο πρώτο μέρος.

Στο 37′, ο Αζάρ (ο οποίος είχε δοκάρι σε σουτ στο 34′), μετά από ένα σλάλομ στην περιοχή, κέρδισε κόντρες και η μπάλα έφτασε στον Ντόλμπεργκ, που σκόραρε για τέταρτο σερί ματς.

Τρία λεπτά αργότερα, ο Δανός έβγαλε ασίστ στον συμπατριώτη του, Ντράιερ, που έκανε το 0-2 με ωραίο τελείωμα από κοντά, σκοράροντας για τρίτη σερί αγωνιστική και τέταρτο συνεχόμενο εκτός έδρας παιχνίδι.

Στο β’, η Άντερλεχτ καθάρισε το ματς στο 59′, με τον Ντράιερ να δίνει ασίστ στον Στρούικενς για το 0-3.

Η Σερκλ Μπριζ προσπάθησε να μειώσει, αλλά ο Σμάιχελ ήταν εκεί όταν χρειάστηκε και η ομάδα της πρωτεύουσας, κράτησε το τρίποντο χωρίς προβλήματα.

Σερκλ Μπριζ (Μούσλιτς): Βάρλεσον – Σικέ, Πόποβιτς (79′ Μιανγκέ), Ντάλαντ, Ναζίνιο (86′ Λίταρτ) – Ντε Βίλντε (86′ Ετόντ), Ούτκους (65′ Μίντα), Λε Μαρεσάλ – Ολάιγκμπε (79′ Σεμέντο), Γκμποό, Ντένκεϊ.
Άντερλεχτ (Ρίμερ): Σμάιχελ – Σαρντελά, Ντεμπάστ, Φερτόνγκεν (86′ Εντιάι), Αουγκουστίνσον – Ριτς, Στρούικενς (79′ Αμούζου), Ντιλέινι (70′ Άρνσταντ) – Ντράιερ, Αζάρ (86′ Φλιπς), Ντόλμπεργκ (86′ Βάσκες).

Keywords
Τυχαία Θέματα
Σερκλ Μπριζ – Άντερλεχτ 0-3, Δηλώνει,serkl briz – anterlecht 0-3, dilonei