Λυών – Μετς 1-1: Αδυνατούν να κερδίσουν οι Λυωναί

Ούτε τώρα μπόρεσε να φτάσει στη νίκη η Λυών, καθώς έμεινε στο 1-1 με αντίπαλο την Μετς στο Γκρουπάμα Στάντιον. Οι παίκτες του Φάμπιο Γκρόσο άγγιξαν το 1-0 στα 35 δευτερόλεπτα της αναμέτρησης όταν ο Μαμά Μπαλντέ βγήκε μόνος του απέναντι στον Ουκιντιά αλλά δεν κατάφερε να τον νικήσει. Στην αμέσως επόμενη φάση η Μετς λίγο έλειψε να σκοράρει εκείνη αλλά από αυτογκόλ του Ντιμαντέ που σε προσπάθεια να διώξει τη μπάλα ανάγκασε τον Λόπες σε απόκρουση στη δεξιά του γωνία.

Οι δύο ομάδες έφτιαξαν φάσεις, όχι πολλές αλλά θα μπορούσαν να έχουν σκοράρει στο πρώτο μέρος χωρίς όμως να τα καταφέρουν.

Η Μετς είδε και τον βασικό της τερματοφύλακα να γίνεται αναγκαστική αλλαγή, εξαιτίας τραυματισμού, με τον Λαζλο Μπόλονι να ρίχνει στο παιχνίδι τον 22χρονο Ντιέτς που έμελε να είναι και ο… σωτήρας της Μετς καθώς στο δεύερο ημίχρονο έκανε δύο σπουδαίες αποκρούσεις μπακ του μπακ και μάλιστα η δεύτερη ήταν εξ επαφής σε γυριστό σουτ του Λακαζέτ.

Το 1-0 για τους φιλοξενούμενους ήρθε το 77ο λεπτό με καταπληκτικό γκολ με σουτ του Τζαλό στο δεξί δοκάρι του Λόπες και στα δίχτυα του, με την μπάλα να φτάνει σχεδόν ως την συμβολή των δοκαριών. Ο συγκεκριμένος είχε ταλαιπωρήσει τον Λόπες και στο πρώτο μέρος με τον Πορτογάλο να βγαίνει νικητής.

Η Λυών ανέβασε την πίεση της, πήρε περισσότερες πρωτοβουλίες ο Ταλιαγίκο από αριστερό και τελικά κατάφερε να ισοφαρίσει στο 77ο λεπτό με τον Αλβερό με σουτ έξω από την περιοχή νικώντας τον Ντιέτς. Μέχρι το τέλος όμως γκολ δεν μπήκε και οι δύο ομάδες πήραν από έναν βαθμό, κάτι που σίγουρα ικανοποιεί την ομάδα του Μπόλονι.

Keywords
Τυχαία Θέματα