Σέρχιο Ράμος: «Κατανοούμε απόλυτα τους οπαδούς»

Ο Σέρχιο Ράμος υπογράμμισε πως κατανοεί απόλυτα τους φιλάθλους της Ρεάλ Μαδρίτης και τις αποδοκιμασίες τους στον αγώνα με τη Βαγιαδολίδ. Ο αρχηγός των «μερένχες» στήριξε τον Σαντιάγκο Σολάρι, ο οποίος ανέλαβε την τεχνική ηγεσία της ομάδας, μετά την απομάκρυνση του Λοπετέγκι, ενώ αναφέρθηκε και στο γκολ που σημείωσε.

Αρχικά, ο Σέρχιο Ράμος δήλωσε: «Δεν παρατήρησα τις αποδοκιμασίες, αλλά εμείς που είμαστε χρόνια στο σύλλογο πρέπει να το αποδεχτούμε. Κατανοούμε απόλυτα
το πώς νιώθουν οι οπαδοί. Είμαι ο αρχηγός και αυτός που πρέπει να βρίσκεται στην πρώτη γραμμή. Είμαι περήφανος που οι οπαδοί βγάζουν όλη τους την οργή σε μένα».

Στη συνέχεια, ο αρχηγός της Ρεάλ Μαδρίτης συμπλήρωσε: «Μετά το πρώτο γκολ, φάνηκε ότι το Μπερναμπέου σηκώθηκε όρθιο για άλλη μια φορά, άρχισαν να μας ενθαρρύνουν κάτι που χρειαζόμαστε. Πρέπει να είμαστε χαρούμενοι για να συνεχίσουμε να εργαζόμαστε, να έχουμε καλά αποτελέσματα αλλά και να πετύχουμε τους στόχους μας. Εμείς είμαστε εκείνοι που έχουν την ευκαιρία να γυρίσουν τα πράγματα, με ηρεμία, επιμονή και σκληρή προσπάθεια».

Σχετικά με τον Σαντιάγκο Σολάρι, ο Σέρχιο Ράμος τόνισε: «Παρουσιαστήκαμε βελτιωμένοι κόντρα σε μια ομάδα που παίζει πολύ καλό ποδόσφαιρο και το αποτέλεσμα δεν ήταν τυχαίο. Το θετικό είναι πως βγήκαμε από το δύσκολο μονοπάτι. Όποιος κι αν είναι ο προπονητής, θα είμαστε μαζί του μέχρι... το θάνατο. Αυτή τη στιγμή έχουμε τον Σολάρι και θα δούμε που θα φτάσουμε βήμα-βήμα, παιχνίδι με το παιχνίδι για να ξεχάσουμε την κακή στιγμή που περάσαμε».

Τέλος, ο αρχηγός των πρωταθλητών Ευρώπης δήλωσε: «Σκόραρα σήμερα κι αυτό με έκανε περήφανο, καθώς πέρασα πολλά χρόνια στον σύλλογο δουλεύοντας σκληρά. Αυτό το γκολ το αφιερώνω στον αδερφό μου που είναι άρρωστος και βρίσκεται στο κρεβάτι. Η υπερηφάνεια που αισθάνομαι μέσα μου είναι αυτό που με βοήθησε να φτάσω εκεί που είμαι και να κερδίσω όλα αυτά που κέρδισα».
Keywords
Τυχαία Θέματα