Περ και Χουρκάτς στο Winston-Salem Open

Μετά τον μαραθώνιο της Παρασκευής, οι δύο άνδρες θα διεκδικήσουν τον τίτλο στο τελευταίο τουρνουά προετοιμασίας για το US Open

Στον πρώτο του τελικό ATP θα αγωνιστεί ο Χούμπερτ Χουρκάτς, επιβεβαιώνοντας την ανοδική του πορεία το τελευταίο διάστημα που περιελάμβανε και τη νίκη επί του Στέφανου Τσιτσιπά στον 3ο γύρο του Rogers Cup στο Μόντρεαλ.

Ο 22χρονος Πολωνός που ακόμα δεν έχει επιβεβαιωθεί η συμμετοχή

του στο Davis Cup του Σεπτεμβρίου στο Τατόι, κέρδισε δύο ματς την Παρασκευή και πήρε πανάξια την πρόκριση για τον τελικό του Winston-Salem.

Αρχικά, ο Χουρκάτς κέρδισε 4-6, 7-6(1), 6-1 τον Φράνσις Τιαφό και λίγο αργότερα έβγαλε εκτός συνέχειας το Νο2 του ταμπλό, Ντένις Σαποβάλοφ στα ημιτελικά του θεσμού με 6-3, 6-4.

“Ήταν μεγάλη μέρα αλλά πολύ καλή για μένα. Ο στόχος ο δικός μου και της ομάδας μου είναι να βελτιώνομαι κάθε μέρα και να γίνω καλύτερος παίκτης. Είμαι χαρούμενος που έχουμε καταφέρει να βελτιωθώ και προφανώς η συμμετοχή στον τελικό, είναι μεγάλη επιτυχία για μένα” είπε το Νο41 της παγκόσμιας κατάταξης.

Στον τελικό, ο Πολωνός θα αντιμετωπίσει το Νο1 του ταμπλό, Μπενουά Περ ο οποίος, αφού ολοκλήρωσε τη νίκη επί του Πάμπλο Καρένιο Μπούστα στα προημιτελικά με 7-6(5), 1-6, 6-3 κέρδισε και τον Στιβ Τζόνσον με το εντυπωσιακό 1-6, 6-0, 6-0 φτάνοντας στον 8ο τελικό της καριέρας του.

Ο 30χρονος Γάλλος, Νο30 στον κόσμο, θα διεκδικήσει τον 4ο τίτλο καριέρας και τρίτο τη φετινή σεζόν, μετά τη Λυόν και το Μαρακές.

Οι δύο άνδρες θα αναμετρηθούν για πρώτη φορά στο tour.

WINSTON-SALEM SINGLES DRAW | DOUBLES DRAW | OOP (-7h)

The post Περ και Χουρκάτς στο Winston-Salem Open appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα