Σενγκέλια: "Αξίζει η ομάδα έναν τίτλο"

Ο Τόρνικε Σενγκέλια μίλησε για την ανανέωση του συμβολαίου του με την Μπασκόνια τονίζοντας πως οι Βάσκοι αξίζουν έναν ευρωπαϊκό τίτλο.

Αναλυτικά:

"Η οικογένειά μου είναι πολύ χαρούμενη εδώ, νιώθουμε την πόλη σαν σπίτι μας. Κάθε χρόνο, προσπαθώ να παρουσιάζω τον καλύτερό μου εαυτό. Θα προσπαθήσω να συνεισφέρω και στο παρκέ και στα αποδυτήρια» δήλωσε αρχικά ο αρχηγός των Βάσκων που ανανέωσε πρόσφατα το συμβόλαιό του μέχρι το 2022.

Σχετικά με το γεγονός πως το Final Four της Euroleague
θα διεξαχθεί στην έδρα της ομάδας, τόνισε: «Δεν θα έπρεπε να το νιώθουμε ως πίεση, αλλά να χαιρόμαστε γι' αυτό. Πάντα παίζουμε για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Ελπίζω να εκπληρώσουμε το όνειρο του να αγωνιστούμε σε ένα Final Four στο γήπεδό μας».

Όσον αφορά στα νέα πρόσωπα της ομάδας: «Δεν μου αρέσουν οι πολλές αλλαγές κάθε καλοκαίρι. Οι μεγάλες ομάδες μένουν για χρόνια μαζί και για εμάς αυτό είναι κάτι πολύ σημαντικό, όπως και η παραμονή του προπονητή που θα κρατήσει την ίδια φιλοσοφία».

Κλείνοντας, αναφέρθηκε στους στόχους της σεζόν: «Πρέπει πάντα να αφήνεις έξω τους προσωπικούς στόχους και να δουλεύεις για τους συλλογικούς. Όπως κάθε χρόνο, θέλουμε να πάμε όσο πιο μακριά γίνεται. Είναι σημαντικό να ξεκινήσουμε από την αρχή καλά και να δουλέψουμε σκληρά. Θέλω νίκες και νομίζω πως η ομάδα μας και ο κόσμος της Βιτόρια αξίζουν έναν τίτλο. Όλοι στ' αποδυτήρια ξέρουν πως αυτός είναι ο πρώτος στόχος της σεζόν και θα παλέψουμε με όλες τις δυνάμεις μας".
Keywords
Τυχαία Θέματα