Οριστικοποιήθηκε το πρόγραμμα της προετοιμασίας

Στις 10 Ιουνίου θα ξεκινήσει η προετοιμασία του Ολυμπιακού για τη νέα αγωνιστική περίοδο, η οποία έχει ως στόχο να είναι έτοιμοι οι “ερυθρόλευκοι” για τα προκριματικά του Champions League. Σύμφωνα με δημοσιεύματα, οι Πειραιώτες θα παραμείνουν στις εγκαταστάσεις του Ρέντη, έως
τις 23 Ιουνίου και τότε θα αναχωρήσουν για την Πολωνία, όπου θα δώσουν τέσσερα φιλικά ματς.

Εκεί αναμένεται να παραμείνουν έως τις 3 Ιουλίου, ενώ στη συνέχεια θα μεταβούν σε χώρα της κεντρικής Ευρώπης, για ακόμα δυο φιλικά ματς. Μέσα στις επόμενες ημέρες αναμένεται να οριστικοποιηθεί ο επόμενος σταθμό της προετοιμασίας των Πειραιωτών. Μετά οι “ερυθρόλευκοι” θα επιστρέψουν στην Ελλάδα και στις 16 Ιουλίου θα αντιμετωπίσουν στο “Γ. Καραϊσκάκης” τη Νότιγχαμ Φόρεστ σε φιλική αναμέτρηση, η οποία θα είναι η πρόβα τζενεράλε, πριν το πρώτο ματς του δεύτερου προκριματικού γύρου της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.

Το επόμενο διάστημα θα πραγματοποιηθούν και βελτιωτικά έργα στον αγωνιστικό χώρο του “Γ. Καραϊσκάκης”. Στόχος της εταιρίας που έχει αναλάβει τα έργα είναι το γήπεδο να είναι απόλυτα έτοιμο για να φιλοξενήσει τόσο τα ματς των προκριματικών του Champions League, όσο και το φιλικό με την αγγλική ομάδα.
Keywords
Τυχαία Θέματα