Σέλτικ: Ανυπομονεί ο Ποστέκογλου για τις «μαγικές» βραδιές στο «Celtic Park»

Ο σύλλογος της Γλασκώβης σφράγισε τον τίτλο της Premiership στην πρώτη σεζόν του Ελληνοαυστραλού ως επικεφαλής και χάρη στον βελτιωμένο συντελεστή της Σκωτίας, είναι εγγυημένη η απευθείας είσοδος στους ομίλους της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης της Ευρώπης.
Η Σέλτικ θα μπει στην κλήρωση στο 4ο γκρουπ δυναμικότητας, πράγμα που σημαίνει ότι αναπόφευκτα θα αντιμετωπίσει μερικούς από τους μεγαλύτερους συλλόγους της ηπείρου. Αλλά αυτός είναι ακριβώς ο τρόπος που αρέσει στον Ποστέκογλου.

«Είναι τεράστια πρόκληση», είπε στην αυστραλιανή εκπομπή Sportsday. «Έβλεπα Ρεάλ Μαδρίτης – Λίβερπουλ και πιθανότατα θα έχουμε στον όμιλο μία από τις δύο αυτές ομάδες, γνωρίζοντας την τύχη μου στις κληρώσεις! Ανεξάρτητα από το ότι θα βρούμε στο δρόμο μας μεγάλους αντιπάλους, δεν μπορώ να περιμένω και ο σύλλογος δεν μπορεί να περιμένει. Οι άνθρωποι μου λένε ότι η πιο ιδιαίτερη ατμόσφαιρα που θα έχεις δει ποτέ, θα είναι σε μια βραδιά Champions League στο Celtic Park.

«Όλοι με τους οποίους μίλησα λένε ότι θα είναι μία ιδιαίτερη στιγμή. Δεν μπορείς να φτάσεις πιο ψηλά από το να συμμετέχεις σε αυτή τη διοργάνωση και είναι εκεί που πρέπει να βρίσκεται αυτός ο σύλλογος. Το κέρδισε μια φορά το 1967 που ήταν ένα εκπληκτικό επίτευγμα. Από τη σκοπιά μου, δεν υπάρχει καλύτερη διοργάνωση για να δοκιμάσω τον εαυτό μου και αυτό που προσπαθώ να χτίσω. Είναι μια συναρπαστική χρονιά που έρχεται».

Keywords
Τυχαία Θέματα