Σέφιλντ Γιουν. – Νιούκαστλ 1-0 : Οι «λεπίδες» έκοψαν μετά από 18 αγωνιστικές (HL)

Σέφιλντ Γιουν. – Νιούκαστλ 1-0 : Οι «λεπίδες» έκοψαν μετά από 18 αγωνιστικές (HL)antaloΤρί, 01/12/2021 - 22:43

Χρειάστηκε να πλησιάσουμε ως τα μισά της Πρέμιερ Λιγκ προκειμένου η Σέφιλντ Γιουνάϊτεντ να πανηγυρίσει μετά κόπων και βασάνων, την πρώτη της νίκη στο πρωτάθλημα!
Με την ψυχή στο στόμα και την πίεση εμφανέστατη, πλέον ακόμα και σε ματς στο ίδιο αγωνιστικό βελινεκές, οι «λεπίδες» πέτυχαν το γκολ της νίκης με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Σαρπ – ενός παίκτη που ήρθε

λίγο νωρίτερα από τον πάγκο – στο 73ο λεπτό κι ενώ οι «καρακάξες» αγωνίστηκαν με παίκτη λιγότερο από το φινάλε του πρώτου ημιχρόνου, όταν ο Σκωτσέζος Φρέϊζερ…. «κατάφερε» μέσα σε τρία λεπτά να δει δύο φορές την κίτρινη κάρτα μπαίνοντας μια και καλή στα αποδυτήρια στην ανάπαυλα του ημιχρόνου!
Η Σέφιλντ Γιουνάϊτεντ παραμένει σε δεινή θέση, ουραγός, με 5 πόντους με δύο και τρία ματς περισσότερα που είναι από πάνω της στα πέριξ της ζώνης του υποβιβασμού! 
Μια από αυτές είναι με 19 πόντους η Νιούκαστλ η οποία για την ώρα δεν νιώθει παρόμοια άγχη, αλλά εάν συνεχίσει έτσι… 
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΑΓΓΛΙΑ - Premier League - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Sheffield United - Ποδόσφαιρο Newcastle United - Ποδόσφαιρο Off Off antalo Off Off ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Sheffield United ΑΓΓΛΙΑ Με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Σαρπ στο 73' η Σέφιλντ Γιουνάϊτεντ πέτυχε, επί της Νιούκαστλ, την πρώτη της νίκης στο Αγγλικό πρωτάθλημα, παραμένοντας όμως σε πολύ δύσκολη βαθμολογική θέση Article publish on Τρί, 01/12/2021 - 22:43 Article hide updated date Off Article is longform Off
Keywords
Τυχαία Θέματα