Σε σκληρό ματς νίκησε η Μονπελιέ την Σεντ Ετιέν (video)

Η Μονπελιέ με το γκολ του Λαμπόρντ πέρασε από την έδρα της Σεντ Ετιέν και ανανέωσε τα ευρωπαϊκά της όνειρα, στερώντας αυτά των γηπεδούχων για το Τσάμπιονς Λιγκ.

Οι δύο ομάδες δεν κατάφεραν να βρουν ρυθμό στο πρώτο ημίχρονο, αλλά η Μπονπελιέ είχε δυο σημαντικές ευκαιρίες να ανοίξει το σκορ. Στο 32' ο Ρουφιέ είχε φοβερή αντίδραση στο τετ α τετ με τον Μολέ και 6 λεπτά αργότερα και πάλι ο τερματοφύλακας της Σεντ Ετιέν είπε όχι στον Λαμπόρντ, που πλάσαρε από τη μικρή περιοχή.

Πολλά
νεύρα στο δεύτερο ημίχρονο με τον Κονγκρέ να αποβάλλεται με τη χρήση VAR στο 53', ενώ 10 λεπτά αργότερα αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη ο Καμπελά, στην πρώτη κόκκινη της καριέρας του. Στο 64' ο Λαμπόρντ έγραψε το 0-1 με καταπληκτικό αριστερό σουτ. Παρά τις προσπάθειες των ποδοσφαιριστών των δύο ομάδων, το σκορ δεν άλλαξε ούτε μετά τα 9 λεπτά καθυστερήσεων.

Η Σεντ Ετιέν έχασε την ευκαιρία να ανεβεί στην τρίτη θέση, ενώ η Μονπελιέ έκανε σημαντικό βήμα για την ευρωπαϊκή της έξοδο.

ΣΕΝΤ ΕΤΙΕΝ: Ρουφιέ, Ντεμπισί, Περέν, Σαλιμπά(90' Γκεζαλί), Πολομά, Μπενασέρ(69' Βάντα), Εμβιλά, Νορντέν(69΄Σαλιμπούρ), Καμπελά, Καζρί, Μπέριτς

ΜΟΝΠΕΛΙΕ: Λεκόμτ, Σουάρες(76' Σαμπιά), Μέντες, Χίλτον, Κονγκρέ, Λε Ταλέκ, Σκιρί, Ογιονγκό, Μολέ(73' Ρίστιτς), Ντελόρ, Λαμπόρντ(84' Λάζνε)
Keywords
Τυχαία Θέματα