Σε ρυθμό Βόννης ο ΠΑΟΚ

Κανένα περιθώριο να κοιτάξουν πίσω δεν έχουν αυτό το διάστημα οι "ασπρόμαυροι". Τα παιχνίδια είναι διαδοχικά σε Ελλάδα και Ευρώπη, οπότε οι νίκες και οι ήττες που προηγούνται πρέπει να ξεπερνιούνται πάραυτα. Μπροστά τους είναι η εντός αναμέτρηση με τη Βόννη (Τρίτη, 16/10, 19:30) για τη φάση των ομίλων του Basketball Champions League και σε αυτήν επικεντρώνονται, ξεχνώντας τη χθεσινή ήττα από την ΑΕΚ
για το ελληνικό πρωτάθλημα.
Σήμερα (14/10) το απόγευμα, λοιπόν, οι παίκτες του ΠΑΟΚ βρέθηκαν στο PAOK Sports Arena, με τον προπονητή, Ηλία Παπαθεοδώρου, να τους κάνει πρώτα θεωρητικό μάθημα μέσω βίντεο και στη συνέχεια αγωνιστικό πρόγραμμα. Στο μυαλό όλων στην ομάδα είναι ότι πρέπει να επιστρέψουν άμεσα στις νίκες, μετά το άσχημο ξεκίνημα στο BCL απέναντι στη Βενέτσια στην Ιταλία, αλλά και την ήττα που ακολούθησε από την "Ένωση".

Οι "ασπρόμαυροι" έχουν ένα λόγο παραπάνω να θέλουν τη νίκη απέναντι στην Telekom Baskets Bonn, καθώς θέλουν να διαφυλάξουν αλώβητη την έδρα τους στο πλαίσιο της προσπάθειάς τους να μαζέψουν τους απαραίτητους πόντους, που θα τους στείλουν στην επόμενη φάση του θεσμού. Άλλωστε, είναι και το πρώτο εντός έδρας ευρωπαϊκό παιχνίδι της σεζόν και θέλουν να ζεστάνουν το κοινό τους.

Στον αγωνιστικό τομέα, ο Φιλ Γκος συμμετείχε και στη σημερινή προπόνηση, θέτοντας σοβαρή υποψηφιότητα για να επιστρέψει σε επίσημες υποχρεώσεις στον αγώνα της Τρίτης.Αντιθέτως, έμειναν εκτός προπόνησης ο Τζαμάλ Τζόουνς και ο Ντάριους Γκάρετ, η κατάσταση των οποίων θα επανεκτιμηθεί αύριο από το γιατρό της ομάδας, Ιωσήφ Γαβριηλίδη.

Ωστόσο, μόνο ο Γκάρετ συγκεντρώνει μικρές πιθανότητες συμμετοχής στον αγώνα της Τρίτης, καθώς ο Τζόουνς θα μείνει και πάλι εκτός μάχης.Συντηρητικό πρόγραμμα ακολούθησε ο Θοδωρής Ζάρας σήμερα και το ατομικό του πρόγραμμα ο Απόλλων Τσόχλας.
Το πρόγραμμα της αυριανής ημέρας είναι αφιερωμένο στο παιχνίδι με τη Βόννη. Στις 16:00 η διαδικασία θα ξεκινήσει με την ανάλυση του αντιπάλου με τη χρήση βίντεο και θα συνεχιστεί με την προπόνηση της ομάδας. Από τις 16:50 η προπόνηση του ΠΑΟΚ θα είναι ανοικτή για τους εκπροσώπους των ΜΜΕ, στην καθιερωμένη Media Day εν όψει των αγώνων του Basketball Champions League.

H αποστολή της Telekom Baskets Bonn αναμένεται στη Θεσσαλονίκη το μεσημέρι της Δευτέρας (15/10) στις 13:55. Η προγραμματισμένη προπόνηση της γερμανικής ομάδας στο PAOK Sports Arena είναι αργότερα, στις 19:00.
Keywords
Τυχαία Θέματα