Θα μπει ή δεν θα μπει;

Η προβληματική ενημέρωση από την πλευρά του Παϊρότζ Πιεμπονγκσαντ και η «σιγή ασυρμάτου» από τον Ασιάτη broker, έχουν αφήσει τον κόσμο του Παναθηναϊκού στο …σκοτάδι και δημιουργούν κλίμα αβεβαιότητας για την – αναμενόμενη – είσοδο του Ταϊλανδού επιχειρηματία στα διοικητικά δρώμενα του συλλόγου.

Όλα θα ήταν πιο απλά, αν υπήρχε η στοιχειώδης ενημέρωση από τους συνεργάτες του Ασιάτη επιχειρηματία για τις κινήσεις του στο θέμα του ιδιοκτησιακού καθεστώτος. Όμως ...ούτε φωνή, ούτε ακρόαση από την
Pan Asia και αυτή η "εκκωφαντική" ...σιωπή έχει αφήσει αρκετό χώρο σε διάφορα σενάρια να "κυκλοφορούν".

Με μια κίνηση, ο Πιεμπονγκσαντ θα μπορούσε να διαψεύσει άμεσα όσα ακούγονται και γράφονται για τον ίδιο και το πρότζεκτ του. Αν έβαζε άμεσα τα χρήματα που έχει συμφωνήσει με τον Γιάννη Αλαφούζο στην Αύξηση Μετοχικού Κεφαλαίου της ΠΑΕ Παναθηναϊκός. Όμως οι μέρες κυλούν και η διαδικασία πηγαίνει από Παρασκευή σε Παρασκευή, δίχως να υπάρχουν για την ώρα οι απαραίτητες πράξεις.

Παράλληλα δεν υπάρχει καμία εξέλιξη και στο θέμα της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού, καθώς ο Πιεμπονγκσαντ δεν έχει καταθέσει το φάκελο του, ώστε να εξεταστεί από την ΕΕΑ.

Απαραίτητη προϋπόθεση για να γίνει ο Ταϊλανδός ένας εκ των βασικών μετόχων της ΠΑΕ, είναι και το «πράσινο φως» της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού, ωστόσο μέχρι τώρα δεν υπάρχει κάτι επίσημο .

Αν και ο Γιάννης Αλαφούζος υποστηρίζει πως όλα κυλούν βάσει πλάνου και παραμένει ήρεμος στην εξέλιξη αυτής της διαδικασίας, δεν είναι λίγοι "εντός των τειχών" που εκφράζουν πλέον ανοικτά την ανησυχία τους για τον ...αργοπορημένο Πιεμπονγκσαντ. Οι συνεχείς αναβολές από τον Ταϊλανδό και το έμβασμα που ακόμα δεν έχει ...φανεί, έχουν θορυβήσει τους Πράσινους. Ακόμα και αν υπεγράφη πρόσφατα η συμφωνία παραχώρησης μετοχών.

Οι οικονομικές υποχρεώσεις είναι αρκετές, οι προθεσμίες "πιέζουν" το Τριφύλλι και αν δεν μπουν άμεσα χρήματα από τον Ασιάτη broker, τότε είτε ο Γιάννης Αλαφούζος θα κληθεί να καλύψει τις υποχρεώσεις του συλλόγου, είτε το κλαμπ θα μπει σε νέες περιπέτειες.
Keywords
Τυχαία Θέματα