Σε ρυθμό ντέρμπι οι "κίτρινοι"

Οι "κίτρινοι" είναι σταθερά σε ρυθμό ντέρμπι. Μετά από αυτά που προηγήθηκαν, με τον ΠΑΟΚ εκτός έδρας και την ΑΕΚ εντός, πλέον επικεντρώνουν στο τρίτο στη σειρά, με αντίπαλο τον Ολυμπιακό, στο "Γ. Καραϊσκάκης", την ερχόμενη Κυριακή (10/3). Πέρα από τους μακροχρόνια τραυματίες, Μπρούνο Γκάμα και Δημήτρη Διαμαντόπουλο, ο Σάββας Παντελίδης
δεν υπολογίζει στο Νικολά Ντιγκινί.

Ο Γάλλος μεσοεπιθετικός θα λείψει από την αναμέτρηση με τους "ερυθρόλευκους" για δύο λόγους. Αφενός, επειδή είναι τραυματίας, κι αφετέρου, επειδή δηλώθηκε να εκτίσει την ποινή της μίας αγωνιστικής, λόγω συμπλήρωσης τεσσάρων κίτρινων καρτών στο συγκεκριμένο παιχνίδι. Επομένως, ο Παντελίδης αναζητά τον αντικαταστάτη του παίκτη, που ειδικά στο αμέσως προηγούμενο ντέρμπι, με αντίπαλο την ΑΕΚ, έκανε τη διαφορά με την απόδοσή του.

Σήμερα (7/3), στην προπόνηση που έγινε στο "Κλ. Βικελίδης", ο Έλληνας τεχνικός του Άρη έκανε δοκιμές εν όψει του ντέρμπι. Όπως φαίνεται, ο σχηματισμός 4-2-3-1 δεν θα αλλάξει. Ο προβληματισμός είναι, αν ξεκινήσει ο Χαμζά Γιουνές με κάποιον εκ των Μαρτίν Τόνσο ή Νίκο Μαρτίνες πίσω του, ως επιτελικό, ή αν πάει με τον Ντάνιελ Λάρσον στην κορυφή, με στόχο να ασκήσει ακόμη περισσότερη πίεση η ομάδα του, έχοντας πιο πολλά τρεξίματα.

Στις προπονήσεις που απομένουν μέχρι να ολοκληρωθεί η προετοιμασία των "κίτρινων" για τη συνάντηση με τους "ερυθρόλευκους", ο Παντελίδης θα κάνει τις τελευταίες δοκιμές των σχημάτων που έχει κατά νου, ώστε να καταλήξει στο τελικό του πλάνο. Εκείνο που σίγουρα ζητεί από τους παίκτες του, πάντως, είναι να ασκήσουν την ίδια πίεση στον ερχόμενο αντίπαλο, όπως έκαναν απέναντι στον ΠΑΟΚ και την ΑΕΚ.
Keywords
Τυχαία Θέματα